כללי בקשה להצעת מחיר להזמנה לחתונה

• פותח הנושא lelor
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
פרסמתי בצהריים כבר הודעה אבל משום-מה היא נמחקה\מחקו.

יש לי עבודה לאיזה בחורה לעשות הזמנה לחתונה.
היא רוצה את זה על נייר כמו שיוצא בפוטו (כשמפתחים תמונה, לא יודע איך קוראים לנייר הזה...)
בקיצור, אני צריך הצעת מחיר כמה יעלה לי ההדפסה על הנייר הזה? גודל ההזמנה 13 על 18.

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
ליחידה עולה פיתוח של גודל כזה בסביבות ה-1.20 ש"ח לפעמים בכרטיסיות של הפוטו אפשר להוזיל בעוד 10 אג' (יש מקומות שעולה יותר) אבל אני מדברת על החנויות ההגדולות

• הוסף לסימניות
אני חושב שהכמות זה בין 400 ל500 נראה לי.

1.20 זה יקר אני חושב....

יש עוד הצעות?

• הוסף לסימניות
נראה לי שקוראים לזה נייר אגפא

• הוסף לסימניות
לא פוג'י?

באמת אף פעם לא התעסקתי בשמות שלהם.. למישו יש מידע לתת לי על הניירות כדרך אגב?

ובעניין ההזמנות... מישהו מכיר בית דפוס טוב וזול להדפיס את זה..
זה בסה"כ הזמנה לחתונה אז נראה לי חבל להשקיע הרבה על איכות אורך זמן שימור ההזמנה.

• הוסף לסימניות
אם זה פיתוח על נייר תמונה, הכתובת היא לא בית דפוס אלא מכון לפיתוח תמונות, יש המון בכל מקום ויש גם באינטרנט, חיפוש קצר בגוגל ותמצא עשרות.

• הוסף לסימניות
באיוה עיר?

• הוסף לסימניות
דווקא חשבתי שבגלל הכמות (500) או בכללי תמיד עדיף בית דפוס....

שרה,
אפשרי בכל מקום במרכז.. ראשון לציון, גבעת שמואל, בני ברק...
מכיר מקום טוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lelor;303886:
דווקא חשבתי שבגלל הכמות (500) או בכללי תמיד עדיף בית דפוס....

תלוי בעבודה.. לעבודה כמו שלך, שזה פיתוח מקובץ על נייר תמונה, בית דפוס רגיל לא יכול לעזור..
בית דפוס: להדפסה דיגיטלית / אופסט - כן. לפיתוח תמונה - לא.

• הוסף לסימניות
1 ש"ח ליחידה!

• הוסף לסימניות
כן אני מבין,

אז מי מפה יכול להמליץ לי על מקום טוב וטוב?
או שכולם אותו דבר פחות או יותר.. בטח כל החניויות פיתוח יש להם מחיר אחיד..

?

• הוסף לסימניות
יש פיתוח תמונות באינטרנט מחיר של חצי שקל או יותר קצת לתמונה אך לדעתי הנייר לא מכובד להדפסת הזמנה

• הוסף לסימניות
אם אתה בצפון
צילום2000

• הוסף לסימניות
ב"ה מצאתי משהו זול! 60 אג' ליחידה...

(:

נראה לי זה הכי זול שיש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה