בקשה מהנהלת פרוג לפתיחת מדור חדש בשם "חפצים למסירה"

• הוסף לסימניות
נכון שהבקשה הזו הועלתה מס' פעמים בעבר
ונכון שיש את אתר אגורה לשם כך
אך בכל זאת אני מבקשת שתשקלו שוב לפתוח מדור כזה
כיון שאתר אגורה מיועד לכלל הציבור
ובכלל, הרבה יותר נעים למסור חפצים לאנשים שצריכים אותם מהציבור שלנו
והרבה חפצים למסירה מתאימים רק לציבור החרדי

למרות שאפשר להשתמש ב"איש את רעהו" לשם כך - יהיה הרבה יותר נח לכולם אם יהיה אפשר לרכז הכל במדור אחד!

• הוסף לסימניות
כמי שהיתה מנויה לאתר אגורה הרבה זמן:

בפורום כזה צריך להיות מעודכנים כל רגע, תוך שתי דקות כל החפצים יקבלו גדר של "לא אקטואלי".

וכן צריך לשים לב שיש הרבה מתעניינים, שאלות ובקשות שלא יוצא מהן כלום (זה צבע אגוז? מה האורך? סיבית או סנדוויץ'? את יכולה לשמור לי את זה? אין לי מי שיוביל...) והרבה כאב ראש. כך שצריך לקבוע כללים לכזה פורום.

• הוסף לסימניות
מצטרפת.

ובהזדמנות זו מודה לך על הספרים ועל העברתם לידי אחותי!
יתן לכם ה' מאוצרו הטוב, ותזכו לשפע וברכה מן השמים!

• הוסף לסימניות
רבים מכאן לא פותחים אתרים נוספים על פרוג...

• הוסף לסימניות
האתר הזה נראה מצוין אך לא כ"כ נח לפרסם בו (צריך להתקשר אליהם)
נראה לי שזה דבר מקסים לחפצים גדולים למסירה ובעיקר ריהוט.
אך אני חושבת שאם ייפתח כאן מדור כזה - זה ייתן מענה לחפצים קטנים שלאחד הם מיותרים ולשני - יכולים לעזור

• הוסף לסימניות
אני עצמי זכיתי במג'ימקס מכאן תודות ל"חוצניקית" שהמג'מיקס שלי+שלה יצרו אחד מושלם!!

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי ממשהי שלא הייתה צריכה
פלסטיק למקפל חולצות קל....

• הוסף לסימניות
חשבתי על כזה דבר:
מסירת חלקי משחק מיותרים, והעברתם למי שחסר לו להשלמת המשחקים, יש משחקים שלא שווים כשחסר חלקים, ומי שיש לו משחק שעומד לזורקו אפשר למסור.

• הוסף לסימניות
אני לקחי ממשהי מפרוייקט מיטת תינוק ממש במצב חדש עם מזרן מצויין גם במצב חדש! והיא צרפה שקית מלאה במשחקים שנמצאים אצלי בשימוש יומיומי! -וזה דוגמא לדברים קטנים שמאוד מאוד עוזרים למי שאין לו חוסך מאות שקלים! ומי שכבר לא צריך זה באמת מעמסה בבית...
לא בדקתי אבל יד ליעד נראה יותר ארגון לרהיטים וגם לנזקקים ולא לכל עמך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י profession;1334512:
לא בדקתי אבל יד ליעד נראה יותר ארגון לרהיטים וגם לנזקקים ולא לכל עמך...

דווקא לא ממש... הם מעבירים פריטים בעלות ההובלה בלבד, והם לא בודקים עד כמה הבנאדם שמגיע "נזקק".
בגדול באמת רוב הדברים שם זה רהיטים, אבל הרבה פעמים יש שם גם צעצועים, אופניים ועוד כל מיני דברים.

• הוסף לסימניות
ובאותו ענין - הצעת ייעול נוספת:
להפוך את אשכול למסירת חלקי חילוף גם כן למדור נוסף כיון שהרבה פעמים מתנהל דיון לגבי משהו שהוצע למסירה וקשה לעקוב על מה שייכת התגובה.
גם כאשר כל חפץ יהיה נושא חדש בפורום - יוכלו לעדכן אם הוא נמסר או עדין לא.
(את המדורים הנ"ל כמובן להכניס תחת לוח החינם... וכדאי גם את אשכול הדירות להפוך למדור מאותו הטעם..)

• הוסף לסימניות
הנהלה יקרה, השמיעי קול!

• הוסף לסימניות
ביקשתי בעבר כמה פעמים שיפתחו מדור כזה, ואף שלחתי הודעות אישיות, וכלום...
ויש לי כל מיני דברים למסירה...
מנהלים יקרים, אנא התייחסו לבקשה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה