בקשה מהצלמים הוותיקים.

• הוסף לסימניות
:)אולי יש למי מכם מצלמה "מקצועית לשעבר" שכבר לא בשימוש בדורינו, ויאות להשאילה לי עבור תחפושתה של בתי היקרה?
בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
אם מישהו שומר מצלמה כזו, כנראה שיש לה ערך..

נסי למצוא חיקויי פלסטיק למצלמות, אני יודע שיש דברים כאלו גם בצורות של מצלמות רפלקס.

• הוסף לסימניות
אדרבא, אולי תגיד לי איפה? חיפשתי היום בכמה וכמה חנויות. בשתיים אמרו שהיה ונגמר ולשאר לא היה משהו כזה.
ובכל זאת, אולי מישהו לא הספיק לשרוק אחת כזו שכבר אין לה ערך.
אנחנו כמובן נשתדל לשמור במידת האפשר ולהחזיר.

• הוסף לסימניות
סתם הערה-
לדעתי מצלמה מקצועית לא נוחה ואפילו מסורבלת לתחפושת (במיוחד אם צריך לשמור עליה..)

• הוסף לסימניות
אלף, זה לא הולך ככה.
את צריכה להעלות מכרז: מי שיתרום מצלמה מקצועית עם אף גדול לתחפושת של הבת שלי- יזכה בקרדיט בצד התחפושת. כל הקודם זוכה!;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;731880:
סתם הערה-
לדעתי מצלמה מקצועית לא נוחה ואפילו מסורבלת לתחפושת (במיוחד אם צריך לשמור עליה..)

נכון מאוד!

ילדה לא תרצה להסתובב עם משקולת על הצוואר, זה יכול להגיע ל1-2 קילו בלי בעיה..

• הוסף לסימניות
מצלמה רגילה יש לי אם את רוצה בשמחה
של קנון

• הוסף לסימניות
יש לי משו כזה

יש לי משו כזה היא עובדת ופעילה אבל יש לי מצלמה יותר טובה של קנון
וזו ללא שימוש
אני גרה בביתר את רוצה.?

קבצים מצורפים

• FfpHS10EX_large.jpg
    KB 13.7 · צפיות: 28

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה