כללי בקשה: מי יכול להמיר קובץ CDR?

• הוסף לסימניות
לקובץ EPS או AI.
תודה!

קבצים מצורפים

• COVER.rar
    KB 184.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הקובץ נפתח אצלי ריק, הגיוני?

• הוסף לסימניות
הקובץ לא שלי, אינני יודעת.
שלחתי לך אותו למייל ברשותך, אם תוכל לפתוח אותו משם אודה לך מאד.

• הוסף לסימניות
פתחתי ויש בו 13 עמודים רובם זהים ההבדל נראה לי הוא בפונט שאין לי את כולם.

להמיר לכם את כל ה13?

• הוסף לסימניות
אשמח אם תעלי לי בקובץ PDF, תודה!

• הוסף לסימניות
בסדר, בדקות הקרובות... בעז"ה

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• 12.ai
    KB 55 · צפיות: 14
  • 13.ai
    KB 36.4 · צפיות: 13
  • 10.ai
    KB 41.8 · צפיות: 14
  • 11.ai
    KB 41.4 · צפיות: 14
  • 9.ai
    KB 41.3 · צפיות: 18
  • 8.ai
    KB 44 · צפיות: 15
  • 7.ai
    KB 61.6 · צפיות: 0
  • 6.ai
    KB 39.8 · צפיות: 14
  • 5.ai
    KB 45.5 · צפיות: 12
  • COVER.ai
    KB 48 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• 3.ai
    KB 48.9 · צפיות: 16
  • 2.ai
    KB 57.7 · צפיות: 15
  • 1.ai
    KB 43.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
יישר כוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה