בקשה-ציור של קנגרו

• הוסף לסימניות
עדיין צריכה? זהו ציור ישן שלי , מעניקה לך לשמוש חד פעמי (אם תרצי להשתמש שוב נא לשאול רשות)
יש לי את הציור שמור בגדול יותר . אני רואה שכאן הצבע נראה... אם יש צורך בצביעה אני אעלה שוב .
כמובן כל הזכויות שמורות .

קבצים מצורפים

• קנגרו.jpg
    KB 886 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי עיצוב;740698:
בשביל הקטע האידיאולוגי החזק שלך (ע"ע פורום צילום ורמתו) מקפיצה לך את זה ובשיא הרצינות : אם הייתי מעלה לפורום צילום משהו שצילמתי בטיול השנתי של כיתה ו' ושואלת אם כדאי לי להשתמש בזה לא היית נעלבת עד עמקי נשמתך? :mad:

אישית בתור אחת שעוסקת בציור כמה שנים כתחביב רציני ולאחרונה החלה ללמוד אצל אחת הגדולות בתחום ועדיין לא העזה להעלות לפורום ציור בגלל כמה פרספקטיבות שלא פיקס...מחמת קדושת התחום בעיני - נעלבתי קשות :(

לידיעתך לא פתחתי אשכול חו"ד בנוגע לציור,אם כבר הייתי פותחת את זה בעיצוב גרפי....................;)
רק רציתי לשאול תצירות פה תוך כדי דיון כי אני לא מבינה בצביעה.

אבל יתכן שבאמת הייתי צריכה לפתוח את האשכול בפורום של בקשות ומדריכים.
אז.....סליחה!:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה