התייעצות בקשר לכסאות בר במטבח

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מנסיון,
משהי שיש לה בבית במטבח שולחן וכסאות בר.
האם נח עם ילדים קטנים?
כדאי לעשות?

• הוסף לסימניות
לי יש
תכלס היינו משתמשים כשנכנסנו לדירה ולאט לאט זנחנו
היום אוכלים בפינת אוכל, גם ארוחות קטנות
לא משתמשים בזה היום
לגבי ילדים- הילד הגדול שלי בן שנתיים ואוכל בכסא תינוק, אז אין לי התנסות
אבל אין ספק שזה יפה

• הוסף לסימניות
לי יש, מאוד נח כי הילדים יותר גבוהים וככה לא קופצים כל רגע [לא יכולים לשבת בעמידה...]
הקטנה מבינהם בת 3 ועולה ויושבת מצויין

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מנסיון,
משהי שיש לה בבית במטבח שולחן וכסאות בר.
האם נח עם ילדים קטנים?
כדאי לעשות?
הכי נוח שיש. אחרי שמתרגלים השולחן בגובה רגיל כבר פחות נוח. ילדים מגיל שנה וחצי שנתיים עולים ויורדים בקלות.

• הוסף לסימניות
תודה על התשובות.

אנו עומדים לפני מעבר דירה
והמטבח שם יחסית קטן.
הפיתרון שהוצע לי (לקחתי מעצבת)
זה לעשות המשך של השיש ללא ארון תחתית עם כסאות בר לאוכל,
כך גם יהיה לי עוד שיש בשעת הצורך וגם מקום לאוכל בשעת הצורך.
המטבח צר מאד ואין מקום נורמלי לפינת אוכל במטבח.

מלחיץ אותי שבסוף זה לא יהיה נח ולא אסתדר -
אבל זה יהיה חלק מהשיש ללא אפשרות לשנות.

הכי מפחיד אותי מה קורה לילד שנופל מכזה גובה?
לא יכול להיות שהם משתוללים גם על כסא בר?

• הוסף לסימניות
פחות, בגלל הגובה - הם גם מפחדים [ילדים סופר כוכבים]
בכל מקרה אני קניתי את הכסאות בר מעץ של איקאה והם מאוד יציבים.
[לי זה גם המשך של שיש מחוסר מקום - מבחינת משטח עבודה זה ליגה.]
10122647_Enlarge.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה