כללי בקשר ללימוד עימוד ספרי קודש

• הוסף לסימניות
אני לא בטוח שהמקום לשאול זה בפורום הזה, אבל הפורום של 'תג' סגור לי.
אני מעונין ללמוד עימוד של ספרי קודש, ובכלל זה לעמד ספרים שבכל עמוד יש כמה סוגי טקסטים, דהיינו טקסט עליון ומתחתיו טקטס או שתיים כהערות.
לא דחוף לי ללמוד מעבר לזה, כי אני לא צריך את זה לצורך מקצועי אלא רק לעמד ספרים שלי.
ראיתי שבפרוג יש קורס ללימוד מקצועי עם 28 מפגשים, ולא נראה לי שמה שאני צריך לדעת צורך כל כך הרבה מפגשים.
השאלה היא איזה תוכנה צריך לדעת בשביל זה (ואולי מספיק ידע רציני באפשרויות של וורד), ואיך אני יכול ללמוד את זה.
כמובן שעדיף לי לימוד בבית מאשר קורסים אבל גם זה בא בחשבון.
אני מקוה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
אם תלמד כמה שיעורים פרטיים בבית, לא תלמד הרבה ואתה תוכל להיתקע במהלך העבודה אח"כ. כדאי לך ללמוד באופן מסודר, זה יביא אותך למקצועיות ויותר מכך למומחיות. תקדיש חצי שנה בחיים שלך למפגש שבועי בס"ה (28 מפגשים). אזי תוכל לשלוט ביד רמה בעימוד. אם אתה כותב ספרים, החצי שנה הזאת תועיל לך לשנים רבות בהם תרווה הרבה נחת ממעשה ידיך.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע אם יש דעות נוספות בענין.
אחרי הכל זה דבר די מייגע חצי שנה ללמוד משהו שאני לא צריך לצורך מקצועי

• הוסף לסימניות
רק לטקסט יש את תוכנת תג שכשאתה קונה את התוכנה בעל התוכנה מלמד אותך את התוכנה, גם בפרוג זה אחד מהסונים המורשים שלו,
זה שבפרוג יש 28 מפגשים הוא בגלל שהם מלמדים גם אינדזייין שלספרי קודש זה מוסיף את החלק של תמונות שקל יותר להוסיף באינדזיין אבל עם אתה מתכוין רק לעמד טקסט אתה יכול לקנות את התוכנה לבד והוא מלמד אותך הכל והוא גם זמין כל הזמן לתת מענה על הכל וגם אתה מתקבל קוד לפורום תג

• הוסף לסימניות
הלימוד של וייסמאן הוא בסיסי מאוד, 2-3 שיעורים של שעתיים, ואין להשוותו כלל לקורס המקצועי מאוד שהיה בפרוג ע"י שמואל ברגר - בעל ניסיון רב , 13 שיעורים של 4 שעות.
אני מהבוגרים וממליץ בחום.

• הוסף לסימניות
מה זה הלימוד של ווייסמאן ? איך מגיעים אליו ?

• הוסף לסימניות
כמו כן מענין אותי לדעת מה בערך המחיר של תוכנת תג ?

• הוסף לסימניות
המחיר 2800 לתוכנת הבסיס.
תוספות: 960 לרב טקסט, 1200 לטעמי המקרא.

לאחר שקונים מקבלים כמה שיעורים אצל וייסמאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה