בקשת יעוץ לגבי ריצוף

• הוסף לסימניות
שלום רב,
אני מרצפת עכשיו את כל הבית במרצפות גודל 80/80
אני מתלבטת אם לעשות במטבח מרצפות שונות כאשר יש שם כניסה רק מפרוזדור
ורק בין הפרוזדור הצדדי למטבח יראו את השוני?

האם יפה לעשות למטבח רצפה שחורה כשהגודל במטבח הוא 60/1.20?

איך הרצפה השחורה מבחינה פרקטית במטבח ?

האם יש הבדל בפרקטיקה בין שחור מבריק לשחור מט ?

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שכל דריכת רגל רואים על שחור
לדעתי בכלל לא מומלץ
בטח לא במטבח

אגב, מי הרצף שלכם? מומלץ? אפשר גם באישי כמובן
גם אנחנו מחפשים בדחיפות רצף דיקן ואמין בבני ברק
הרצפה פתוחה אחרי עבודת אינסטלציה....
תודה מראש

• הוסף לסימניות
שחור זה הצבע הכי לא פרקטי שיש!
אם זה מבריק עוד יותר גרוע

• הוסף לסימניות
לא ממליצה על שחור רואים עליו אבק ,אבנית, כל ניקוב בסמרטוט וכד לא פרקטי .גם לא ממליצה על שינוי של ריצוף . בתחלה מתלהבים עם הזמן זה נמאס משהו קיצוני בדרך כלל.

• הוסף לסימניות
יש לי ריצוף שחור מבריק ביח"ה
רואים כל פרור אבק/שריטה/טיפה
זה יפהיפה אני לא מצטערת על זה אבל בחיים לא הייתי עושה אותו במטבח

אישית אוהבת שכל הבית באותו ריצוף (אצלי גם החדרים במטר על מטר מבריק. מאד אוהבת!)

• הוסף לסימניות
האם את מרגישה שהריצוף הכהה מקטין את החלל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה