כללי בקשת עזרה דחוווווווווופה!

• הוסף לסימניות
ב"ה יש לי תוכנות אדובי CC, ההתקנה הראשונה הייתה בלי כיוון כתיבה של מימין לשמאל באילוסטרייטור, יצרתי קשר עם שירות התמיכה של אדובי והם התקינו לי אפשרות כתיבה מימין לשמאל.
עכשיו כל פעם שאני משתמשת באילוסטרייטור בסימן מרכאות או צ'ופציק למעלה נוצר לי סוג של וי כמו בשורה הזאת.
שתתקיים בעזרת ה> ביום רביעי כ»ז מנחם אב התשע»ו
האם יש למישהו עצה איך אפשר לגרום שהמרכאות יהיו במצב רגיל?
תודה רבה!
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
תעשה RESET
לחלונות CHARTER ו PARAGRAPH

ותראה אם הבעיה קיימת גם בפונטים אחרים

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
בדקתי, הבעיה קיימת בכל הפונטים.
האם יש מישהו שנתקל בזה בעבר שיכול לעזור לי???

• הוסף לסימניות
תעשה חיפוש בפרוג. יש בערך 75 אשכולות בנושא.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
יש לכם אולי מושג באיזה מילות מפתח לחפש?

• הוסף לסימניות
היה לי את בעבר והעתקי ממסמך אחר שבו היה נמצא גרשיים ופסיק למעלה ורק שיניתי את התוכן... אולי זה גם אצלך יעבוד..
בהצלחה

• הוסף לסימניות
edit
preferences
type
מחקי את הV מ:use typographer's quotes
תדביקי או תקלידי שוב את הטקסט ותראי אם הסתדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה