בקשת עזרה לחסומי נתיב

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לשירים כמו אוויר לנשימה!
כל אתר שביקשתי לפתוח בנתיב - נענו ואמרו שאינו תואם.
ביקשתי טלפונית שיפתחו לי לי כל אתר שהוא שאפשרי מבחינתם, אך הם אמרו שאין להם אתר מסוים הידוע להם, ועלי לנסות שוב ושוב עד שאגיע לאתר מוזיקה המאושר על ידי נתיב.
מישהו יודע, מישהו משתמש באתר מוזיקלי דרך נתיב?
זה הצלה בשבילי!!!

• הוסף לסימניות
לי יש נתיב (את החבילה העסקית) והם אישרו לי את אתר רדיו קול חי - יש שם מוסיקה, קול ברמה, כיכר השבת , בחדרי חרדים ועוד אתר שמורידים ממנו דברים מיוטיוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זה הקול;1808122:
ועוד אתר שמורידים ממנו דברים מיוטיוב.

מה זה האתר הזה?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי אפשר להוריד דברים מיוטיוב אפילו למי שחוסום לו יוטיוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זה הקול;1808122:
לי יש נתיב (את החבילה העסקית) והם אישרו לי את אתר רדיו קול חי - יש שם מוסיקה, קול ברמה, כיכר השבת , בחדרי חרדים ועוד אתר שמורידים ממנו דברים מיוטיוב.

ככר השבת פתוח בנתיב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורג;1808395:
לא הבנתי אפשר להוריד דברים מיוטיוב אפילו למי שחוסום לו יוטיוב?

כן? ומישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה