בקשת עזרה מבעלי סינטיק

• הוסף לסימניות
אז ככה:
משום מה - כל פעם כשאני צובעת בסינטיק - הצבעים נראים מעולה. אבל, כשאני מסתובבת למסך של המחשב שלי אני רואה שבעצם צבעתי בצבעים אפרפרים כאלה ומאווווד לא לעניין,
ניסיתי כבר כמה פעמים לכוון את הסינטיק לצבעים של המסך מחשב שלי (כי לפי מה שהבנתי- הצבעים של המחשב נכונים ולא של הסינטיק)
אבל לא הצלחתי
מה שאני עושה בנתיים - זה-
צובעת בסינטיק
נחרדת מהצבעים במחשב
עושה תיקוני צבע בפוטושופ.
אבל, איך לומר,?, זה די נמאס...

משהו נתקל/יודע איך אני מכוונת את הסינטיק למצב צבעים נכונים בהדפסה ולא לצבעים פורחים באויר?

אשמח מאווד לכל עזרה
ותודה לכל העוסקים בצרכי ציבור באמונה, הקב''ה ישלם וכ'ו... כן יהי רצון

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת?

• הוסף לסימניות
אולי המחשב הוא שלא מדויק?
כלומר, ראית איך זה יוצא אחרי הדפסה?
לפי הסינטיק או לפי המחשב?

פשוט גם אצלי במחשב הצבעים הרבה יותר דהויים אבל בעיתון הצבע חזק כמו בסינטיק.
שווה לבדוק

תעדכני,
ים הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;n4922143:
אולי המחשב הוא שלא מדויק?
כלומר, ראית איך זה יוצא אחרי הדפסה?
לפי הסינטיק או לפי המחשב?

פשוט גם אצלי במחשב הצבעים הרבה יותר דהויים אבל בעיתון הצבע חזק כמו בסינטיק.
שווה לבדוק

תעדכני,
ים הצלחות!

בדיוק,
יכול להיות (וזה ככל הנראה המצב) שהמסך שלך הוא זה שמזייף ולא הסינטיק. כאמור, ההדפסה תחשוף את האמת.

• הוסף לסימניות
היי הני, אני לא מאמינה אבל כתבת בדיוק את הבעיה שלי! אני משתגעת מזה כבר. אני כמה חודשים על הסינטיק ופשוט התרגלתי כל הזמן לבדוק במסך של המחשב איך הצבע נראה ולבחור לפי זה... אבל זה באמת משגע. הבנתי שאפשר לעשות כיול, ניסיתי כמה פעמים כמוך לכוון את הצבעים במסך של הסינטיק- וזה לא הגיע להיות מדויק בכלל, הטמפרטורה של הצבעים שונה מאד.
בקיצור אני ממש מסובכת ואני מחזקת את שאלתך: אם מישהו יענה זה יעזור מאד.

• הוסף לסימניות
הכי טוב לדייק את הסינטיק. תקחי משהו שהדפסת ותכווני לפיו. גם את המסך של המחשב אפשר לכייל זה בהגדרות של וינדוס ולפעמים גם של המסך עצמו. סטיה של 10 אחוז בצבע נחשבת נורמאלית כי יש הבדל גם בין מכונות דפוס שונות.

• הוסף לסימניות
איזה סינטיק זה?
המסך של הסינטיק אמור להיות כמעט מדוייק, כמו שיפית אמרה- כדאי שתבדקי לפי משהו שהוצאת לדפוס מי יותר מדוייק הסינטיק או המחשב.
מה שאולי יכול להיות ששינית משהו בהגדרות צבע של הסינטיק ובגלל זה הוא מזייף?
תנסי להחזיר את הסינטיק להגדרות המקוריות של היצרן.
זה בחלון של ה Wacom Display Settings
הכפתור נקרא נדמה לי- Revert
(לא לכל הסינטיקים יש את החלון הזה של דיספליי סטינגס, למשל בקומפניון 1 אין את האפשרות הזאת)

נ.ב-
לי ב-"27 הוא כמעט מדוייק, צריך רק להתאים אותו קצת, אז בהגדרות אני רק משנה טיפה שהוא יהיה יותר כהה בקצת, ומוריד קצת את הצבעוניות של האדום.

• הוסף לסימניות
לי יש את הסינטיק 13hd וכשאני מצייר עליו זה גם נראה הרבה יותר טוב וחד מאשר על המסך.. אבל כמו שכבר אמרו כאן, בהדפסה זה יוצא מעולה כמו בסינטיק

• הוסף לסימניות
יש לי סינטיק 27QHD
אבל לא שיניתי מעולם את ההגדרות
כלומר- ניסיתי וראיתי ש''זה לא זה'' אז החזרתי למצב של ההגדרות יצרן

• הוסף לסימניות
אל תשכחי לספר לנו כשיתברר לך מי מהם המדוייק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;n4922749:
לי ב-"27 הוא כמעט מדוייק, צריך רק להתאים אותו קצת, אז בהגדרות אני רק משנה טיפה שהוא יהיה יותר כהה בקצת, ומוריד קצת את הצבעוניות של האדום.

איפה הגדרת את זה?

• הוסף לסימניות
display settings
של הדרייבר של וואקום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;n4922749:
נ.ב-

את הבהירות ראיתי איך מסדרים
איפה מסדרים את צבע האדום?
יש מצב לקבל את המספרים שמוגדרים לך שם? (אלא אם כן זה חסוי ...;) )

תודה

• הוסף לסימניות
מה חסוי.
ב- saturation
הורדתי את R ל- 120
ב- gain הורדתי את R ל- 254
ב- offset הורדתי את R ל- 125
brightness וcontrast שניהם אני שם על 58
פשוט כשהסתכלתי על דברים שציירתי בסינטיק והודפסו, אז בדפוס האדומים היו יותר חלשים קצת, אז הבנתי שאצלי המסך מראה אדום מדי חזק.
זה יוצא ככה די מדוייק,
וכמובן שימי לב שאת מציירת על cmyk , כן?

• הוסף לסימניות
וואו תודה!

• הוסף לסימניות
אוקי ליידיס אנד ג'נטלמנס
אני מתכבדת להציג בפניכם את תוצאות המחקר שלי בעניני צבע דסינטיק
אז ככה,
כיוונתי את הסינטיק (27qhd) לפי ההוראות הנדיבות של הרב שאול יצחק לוין (כן..כן.. מחיאות כפיים..יפה)
כח...כחמ.. אז איפה אחזתי?
אה, כן . בקיצור כיוונתי לפי ההוראות שלו. והדפסתי את הציור וראו זה פלא-ההדפסה שווה בדיוק של 99.9% לצבעים של הסינטיק המכוון (הצבעים במחשב הם להמלצה בלבד...)
מקווה שעזרתי לכם ושיהיה לכם יום מושששש
אה, ולא להתייחס אלי, יש לי היום איזה מצב רוח מוזר...?✨

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על המחקר, תודה רבה, עזרת לכולנו, אלה שיש להם סינטיק ואלה שיהיה להם בעזרת השם יתברך ובלי נדר כלל...כמוני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה