בקשת עשרה ממי שמתמצא בתח"צ בבית שמש

• הוסף לסימניות
אני צריך להגיע עם קו 411 לבית שמש, כשהיעד הסופי הוא רמב"ש ג', אודה למי שיכול להדריך אותי היכן לרדת מקו 411 ועם איזה אוטובוס/ים להמשיך.

אדגיש כי ברוב שעות היום קו 411 אינו מגיע לאיזור החרדי ומשו"כ אני זקוק לדעת היכן לרדת באיזו הלא חרדי ואיך להמשיך. בתודה מראש

• הוסף לסימניות
יש גם קו 412, שמגיע עד הרמה.

לא ידוע לי על קווים לרמב"ש ג'

קווים פנימיים שמגיעים מהכניסה לעיר - לרמה א':

16, 12, 15, 14,

• הוסף לסימניות
מתל אביב.

• הוסף לסימניות
אורלוזורוב, עזריאלי.
מרכז מידע סופרבוס- 089205555

• הוסף לסימניות
הכניסה לעיר זהו המרכז המסחרי ביג?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפולה;1180993:
הכניסה לעיר זהו המרכז המסחרי ביג?

אכן כן.
התחנה בערך דקה מהביג.

הליכה קצרה לתחנת המוצא בביג תאפשר לך להשתמש בכל הקווים שציינתי.

• הוסף לסימניות
השכונה הכי קרובה לרמת בית שמש ג זה רמת בית שמש א אפשר לקחת אוטובוס 412 מרכבת מרכז [מצורף לו"ז] עד רמה א לרדת במרכז המסחרי של רמה א ושם ניתן לקחת מונית מתחנת מוניות אביב 029999999 שם אמרו לי שהמחיר הוא או 25 שקל או מונה [זה בערך 2-3 ק"מ אז עדיף מונה] אין אוטובוסים וההליכה היא די קשה כי יש ירידה ארוכה ואז עליה ארכה ותלולה

קבצים מצורפים

• לוז.pdf
    KB 55.6 · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה