ברבור באגם הירוק...מנגה.

• פותח הנושא ort
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• barboor+katan.jpg
    KB 257.8 · צפיות: 23
  • barboor copy++.jpg
    KB 265.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
ציור מעניין בהחלט, לא הבנתי למה השארת את הקונטור על הגב של הברבור, זה נראה לי קצת סותר את הקו הכללי של התמונה

• הוסף לסימניות
המים יפים!
בכלל כל הצביעה כאן ממש יפה!
מצטרפת להערה לגבי הקונטור, משהו בקו לא מאוד משתלב, או שתורידי אותו או שתחליפי לקו בסגנון אחר.
איזה כיף לקבל כאן כל ראשון ורביעי ציור שלך...;)
מתמידה ומתקדמת..

• הוסף לסימניות
המים משגעים ממש!
איזו צביעה יפה וחלקה, ממש מימי,
הברבור קצת פחות, מצטרפת לקודמי...
ונראה לי שכדאי לך לנסות בכלל לצבוע אותו בלבן צח על הרקע הירוק עמוק הזה, ובלי קונטור,
טפה אפורים להצללות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;1128211:
המים משגעים ממש!
איזו צביעה יפה וחלקה, ממש מימי,
הברבור קצת פחות, מצטרפת לקודמי...
ונראה לי שכדאי לך לנסות בכלל לצבוע אותו בלבן צח על הרקע הירוק עמוק הזה, ובלי קונטור,
טפה אפורים להצללות
זה ברבור שחור...

• הוסף לסימניות
הבנתי שזה ברבור שחור,
והצעתי לצייר במקום זה ברבור לבן,
כי לעניות דעתי זה יכול להיות יפה יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;1128233:
הבנתי שזה ברבור שחור,
והצעתי לצייר במקום זה ברבור לבן,
כי לעניות דעתי זה יכול להיות יפה יותר
מה דעתך על זברה, עם כובע צמר סרוג ;)
סתם צוחק...

• הוסף לסימניות
זהו חברים...

תיקנתי.
גם לי זה הפריע אך לא ידעתי איך לסדר.

אחרי עוד כמה נסיונות עם המנגה הצלחתי ליצור שפה אחידה יותר- נראה לי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה