ברווזה קטנה

• הוסף לסימניות
מותק של סט! ואיך את מסכימה לקבל כאלה מתנות?:)אני עם ההע/ארות של קקטוס
לאה, לגבי ילדים שלא באותו מישור, אם את רוצה שכולם יהיו חדים:
לא תהיה לך ברירה אלא לסגור צמצם, גם 3.5-4 זה יהיה בסדר, אם הם לא רחוקים בינהם
או לצלם פעמיים, אחד עם פוקוס קדמי ואחד עם פוקוס על המצולמים שמאחורהף ולאחד בפ"ש-אבל לא מומלץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;n4892920:
השניה טובה מהראשונה
בראשונה הצמצם מדי פתוח, האפרוחים שיוצאים מהפוקוס נראים תלושים מהסצנה, וגם הנוף הכללי נראה לא מעניין.
השניה פשוט יותר טובה גם טכנית וגם הבעתית.
בהצלחה וכל הכבוד על האומץ.

חיכיתי להערה הזו.
זה מאד הפריע גם לי.
פעם הבאה נבחר דוגמנים שנשארים איפה שמניחים אותם...

קבצים מצורפים

• Barvaz3.jpg
    Barvaz3.jpg
    1.9 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי ליברמן;n4893276:
מותק של סט! ואיך את מסכימה לקבל כאלה מתנות?:)אני עם ההע/ארות של קקטוס
לאה, לגבי ילדים שלא באותו מישור, אם את רוצה שכולם יהיו חדים:
לא תהיה לך ברירה אלא לסגור צמצם, גם 3.5-4 זה יהיה בסדר, אם הם לא רחוקים בינהם
או לצלם פעמיים, אחד עם פוקוס קדמי ואחד עם פוקוס על המצולמים שמאחורהף ולאחד בפ"ש-אבל לא מומלץ

תודה דבורי!
אנסה לסגור צמצם .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דינה גלובינ;n4893772:
גילה מאלף!!!
אני רואה שהפינת חי הולכת וגדלה...

דינה, זה כבר לא ממש פינה...

• הוסף לסימניות
השניה - יפיפייה

• הוסף לסימניות
השני מתוק
בקטנה נראה באמת שהפוקוס ברח קצת.

• הוסף לסימניות
פשוט מהמם!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות

כיף ללמוד מהערות בונות,
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה