ברוך/ה הבא/ה ל-new word.net

• פותח הנושא צל
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עלה בדעתי רעיון משעשע ומועיל כאחד:
הרי רבות הטעויות של החדשים בפורום. הקפצה,חוסר הבנה ועוד.

אני זוכרת שלי אישית היתה השפה פה ממש תעלומה:eek:;) לא הבנתי בתחילה מה זה: "שאפו" ועוד סימנים שונים וקודים שנוצרו כנראה, לפי ענ"ד, בגלל עולם המייל והאינטרנט.

אל תגלו שגם הותיקים לא הכל מבינים...:confused::(, :):D!!!

אז בואו כולם ניצור "אשכול שפתי" עם הסבר ומשמעות למילים הרצות פה.
וכמחווה למשתמשים חדשים ישלח האשכול לעזרה. (ניתן לראות בכל פעם למטה בתחתית עמוד הבית-צריך להסביר מה זה...;))

הבעיה תהיה שהמשתמש החדש יקבל את הקישור לאשכול הנ"ל X עשרות פעמים :D לא נורא,עדיף מאשר להפך.
בהצלחה!

מי מתחיל--->

• הוסף לסימניות
זה לא קשור לשפת הפורום, אבל כיון ששמתי לב ששאלות אלו עולות בכל אשכול ואשכול, ובפרט מניקים חדשים, לכן אני כותב זאת לתועלת כולם, אחת ולתמיד.
נגמר כמות ההורדות בגמב'ו מייל מה עושים?
הג'מבו מייל לא נותן להוריד מה עושים?
אני לא מצליחה להוריד מהג'מבו מייל מדוע?
למה הג'מבו מייל מבקש כסף אין משהו חינמי?
כמה פעמים נתקלתם בשאלות האלו בכל אשכול ואשכול שהעלו משהו בג'מבו מייל?
וע"כ בא נכתוב לכל החדשים אחת ולתמיד.

כנראה שנגמרה כמות ההורדות במהירות מיטבית ולכן....
תורידו ע"י לחיצה על הורדה במהירות שיתופית
מובן.

• הוסף לסימניות
אחד המשפטים שהכי מצחיקים אותי כאן:

"ה'תודה' הייתה בטעות..."

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה