ברוכים הבאים לדירה החדשה

• פותח הנושא park
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
במסגרת המודעה בגלל שהיא פונה במיוחד לציבור הליטאי ניסינו לשמור על תדמית שמרנית תורנית. ולכן הוחלט לעצב את המודעה בש"ל. אבל כדי לעשות שינוי ולא להיות יותר מידי שמרני. אז החלטתי לעבוד בקו שלא מצוי היום וזה וקטורי מעוצב שח"ל.

אז מי שאין לו דירה או משפרי דיור שרוצים דירה בקהילה טובה וביתר גבעה ב'. זה הזמן.

מודעה ראשונה

צפה בקובץ המצורף 181234

מודעה שנייה

צפה בקובץ המצורף 181235

לוח מודעות (עם באנר) בכניסה לעיר ביתר בכיכר שבין גבעה א' לגבעה ב'.

צפה בקובץ המצורף 181236

קבצים מצורפים

• מודעה1.jpg
    KB 240.6 · צפיות: 17
  • לוח-מודעות-2.png
    KB 198.1 · צפיות: 18
  • מודעה2.jpg
    KB 209.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
הרעיון חמוד
במבט ראשון מצא חן בעיני.
אני שואלת את עצמי אם ימכור ?!

• הוסף לסימניות
שחור לבן=חרדי?
לא יודעת, משום מה בפורמט הזה זה נראה יותר כמו חלוקה של ארגון חסד...

נכון, ברור שזה יותר מעוצב, אבל נראה לי שצבע (ולאו דווקא צבעוני, זה יכול להיות גם 2 גוונים) היה מקפיץ את העסק.

• הוסף לסימניות
ימכור! בודאי שימכור!
הדירות בביתר נחטפות כמו לחמניות, חבל להשקיע בצבע.

• הוסף לסימניות
אני חושב שאפור שחור יצא לך טוב יותר.
בכל אופן זה נראה מסודר טוב ונשאר לסדר רק את עניין הצבע.

• הוסף לסימניות
בכללי זה משרת את המטרה שלך. מה שהפריע לי בשנייה ראשונה ,זה היה נראה כמו הזמנה להכנסת ספר תורה.
אין כאן את מה שנהוג לראות בפרוייקטים אחרים שמפורסמים:
בענק-דירות 3,4,5 חדרים וכו'...

משהו שיזעק 'אוזל! רוצו לקנות'.

• הוסף לסימניות
לי חסר כאן משהו בטיפוגרפיה ובקומפוזיציה, זה יותר מדי שטוח בעיני.

• הוסף לסימניות
קקטוס מסכים איתך. גם לי זה מציק ומרגיש שזה עדין לא זה ואם הייתי מנקה ראש הייתי מגיע ליותר מזה. ואין ספק שעוד צבע בנגיעות מאוד ממוקדות היה משדרג. אבל אני ממשיך עם הגריד הקיים כדי לשמור על רצף.

הנה המודעות שיתפרסמו מחר בלוחות המודעות. (מודעה אחת בעיצוב מחולק ל2)

קבצים מצורפים

• מודעות-רחוב.png
    KB 60.6 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל+;1164500:
שחור לבן=חרדי?
לא יודעת, משום מה בפורמט הזה זה נראה יותר כמו חלוקה של ארגון חסד...

נכון, ברור שזה יותר מעוצב, אבל נראה לי שצבע (ולאו דווקא צבעוני, זה יכול להיות גם 2 גוונים) היה מקפיץ את העסק.

נכתב ע"י trew;1164611:
אני חושב שאפור שחור יצא לך טוב יותר.
בכל אופן זה נראה מסודר טוב ונשאר לסדר רק את עניין הצבע.

נכתב ע"י bekki;1165719:
בכללי זה משרת את המטרה שלך. מה שהפריע לי בשנייה ראשונה ,זה היה נראה כמו הזמנה להכנסת ספר תורה.
אין כאן את מה שנהוג לראות בפרוייקטים אחרים שמפורסמים:
בענק-דירות 3,4,5 חדרים וכו'...

משהו שיזעק 'אוזל! רוצו לקנות'.

נכתב ע"י קקטוס;1165721:
לי חסר כאן משהו בטיפוגרפיה ובקומפוזיציה, זה יותר מדי שטוח בעיני.

נכתב ע"י park;1165901:
קקטוס מסכים איתך. גם לי זה מציק ומרגיש שזה עדין לא זה ואם הייתי מנקה ראש הייתי מגיע ליותר מזה. ואין ספק שעוד צבע בנגיעות מאוד ממוקדות היה משדרג. אבל אני ממשיך עם הגריד הקיים כדי לשמור על רצף.

הנה המודעות שיתפרסמו מחר בלוחות המודעות. (מודעה אחת בעיצוב מחולק ל2)

ראית את המודעה מחלון האוטבוס במוצאי שבת האחרון מיד שנכנסנתי לביתר והמודעה תפס את העין ללא אפשרות להתעלם מממנה בולט ומושך ומסקרן לעצור וראות אותו מקרוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה