כללי ברוכים הבאים למורדוך

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה

ברוכים הבאים לידידי היקר המסתתר תחת הניק מורדוך

מדובר באחד מגדולי הציירים והאמנים קריקטוריסט ידוע בציבור החרדי, ידיו רב לו בתחום הציור והצביעה ידנית וממוחשבת.

הלה הוא... (כאן צריכים לנחש.)

מורדוך היקר שב עמנו, אנו שמחים שבאת להתרשם מהפורום והתרשמותך היתה לטובה.

• הוסף לסימניות
ברוך הבא!

אני מהמר על מ. ה.

• הוסף לסימניות
לי עושה רושם שזו עבודה שלו, אני צודק?

קבצים מצורפים

• 1234.jpg
    1234.jpg
    KB 138.7 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
ברוכים הבאים לאחי היקר לי מכל!!!
כמה ימים ותדעו מי זה, הוא צייר בעיתון הכי מפורסם והכי ותיק בציבור החרדי.
הוא מאייר בפסרי ילדים
וכן מאייר לאיפה שעמיר כהן וחיים עובדים...

בקיצור קבלו את אחי: מוטי הלר!!! במחיאות כפיים סוערות....

• הוסף לסימניות
ברוכים הבאים ומחיאות כפים סוערות.

כאחד שמכיר את מוטי הלר. רק השם מוטי הלר כבר מעלה לי חיוך על השפתיים..

מוטי נעים לנו שבאת. אני מקוה שתקדיש קצת זמן עבורנו ואני יודע שאין לך הרבה. אבל בכל זאת. זה חשוב.
פגשתי אותך ונוכחתי לראות שאתה לא רק צייר אלא איש כישרון נדיר המשלב צביעה ממוחשבת עיבוד תמונה וציור ידני.

אגב, הפעם הציורים של מאורות השבת חלק ג' העומד לצאת לאור בחודש זה פגזיות!! אחת אחת, הייתי המום מהיכולות שלך.

לילה טוב
חיים דיקמן

• הוסף לסימניות
בקיצור, סתם הפסדתי כשגראפי רצה להראות לי התמונות החדשות...:)

• הוסף לסימניות
אז לא טעיתי? אה?
הציור שלמעלה הוא מעשה ידיו לפני כמה שנים...

• הוסף לסימניות
שלום לכולם !
אני שמח מאוד להצטרף לפורום מכובד זה ששמעו הולך לפניו.. אשמח לעזור במה שאני יכול בתחום שלי.. והכי חשוב אשמח לקבל ביקורות והערות על ייצירותי.. תודה

• הוסף לסימניות
שלום מוטי ידידי.

באמת שמך מעלה חיוך על השפתיים כפי שכתב המרא דאתרא (מנהל האתר - חיים דיקמן).
איזה כיף שבאת לשבת כאן לידינו...

בברכה,

עמיר.

• הוסף לסימניות
וואו, הצייר המוכשר של המודיע?
יפה לך...

תהנה גם אותנו עם מיטב הקריקטורות שלך.
היצירתיות שלך משגעת אותי כל פעם מחדש!

שמח שהצטרפת לכאן! לתועלתינו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה