דרוש מידע ברזים נשלפים למטבח עדיף ברבור או ר'?

• הוסף לסימניות
עד היום היה לי ברז דפוק של הקבלן
אני הולכת לקנות ברז של חמת, מתלבטת בין שני דגמים (אני יודעת שיש יותר יפים.. אבל אלו הכי זולים מהאיכותיים של חמת)
אני מתלבטת בין ברז ברבור לצורת ר'
אשמח ממי שיש לו ברז ר' האם באמת זה יותר נוח כמו שאמרה המוכרת בחנות?
אני יותר אוהבת את הברבור אבל אם הריש יותר נוח, זה חשוב לי
זה הברז ר
225-image.jpg
וזה ברבור
940-image.jpg
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי - אם נשלף אז לא ברבור (למרות שיותר יפה)
בגלל הכיפוף כלפי מטה, יש סיכוי שבשליפה יווצר קמט (קבוע) בצינור הפנימי, ויהרוס לתמיד את עוצמת הזרם

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי - אם נשלף אז לא ברבור (למרות שיותר יפה)
בגלל הכיפוף כלפי מטה, יש סיכוי שבשליפה יווצר קמט (קבוע) בצינור הפנימי, ויהרוס לתמיד את עוצמת הזרם

זה מאוד נכון.

ולכן אם רוצים בכל זאת ברבור כי המראה יותר מתאים, להקפיד לקנות מחברות איכותיות ולא חיקויים.

• הוסף לסימניות
@יוספי איזה ברז יש לך?
גם בחמת זה עלול לקרות?
המליצו לי גם על החברה הזאת שהיא הרבה יותר זולה topbath
מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
@ביקי
הברז שיש לי הוא של חמת
והיו לי בעבר של מדגל - אותה בעיה (קצת פחות הציק - שם הכיפוף היה פחות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה