תראי מה כתבתי על הספאטון. לא ראיתי אחת שהתאכזבה ממנו, ושמעתי הרבה...נכתב ע"י start;1351298:שואלת גם עבור בן שנה וחצי שהברזל נמוך, סירופ שהרופא נתן לא ממש משפיע עדין כבר חודשים
מי יכולה להמליץ על ברזל טבעי טוב שישפיע בקצב מהיר יותר?
בכל חנות טבע ממליצים על משהו אחר והסירופים לא זולים, אשמח לשמוע מבעלי נסיון שראו שיפור משמעותי ומהיר.
נכתב ע"י אבש;1351307:תראי מה כתבתי על הספאטון. לא ראיתי אחת שהתאכזבה ממנו, ושמעתי הרבה...
אני לא משווקת שלהם ולא כלום, פשוט זה עוזר בצורה כ"כ מדהימה שחובה לפרסם את זה!
זה דבר כ"כ נצרך וכדאי שאנשים ידעו על המוצר הזה!
* באמבטיה - אם יש גם שירותים אז זה ממש לא מומלץ, כמו שלא מכניסים שום אוכל לשם...נכתב ע"י ari;1351254:אני מעדיפה לתת באמבטיה (מלכלך מאוד!) או במטרנה.
נכתב ע"י שיר770;1351375 ולי יש שאלה:אני נתתי הרבה פעמים ביחד, אין בזה בעיה.
צריך לזכור: ויטמין D ניתן להוסיף לבקבוק החלב אך ברזל לא. (כפי שכתבתי)
נכתב ע"י start;1351562:מה עדיף לתינוק הספאטון או סירופ ברזל טבעי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים