ברז למילוי סירים, מומלץ?

• הוסף לסימניות
אצל ההורים שלי יש, ולא היה לזה בכלל שימוש.
בעצם כן, לתקן, לחבר, להכניס, להתחרט, זה נותן המון תעסוקה....
מסתבר שיש כאלו שנהנים,אבל אם לא הרגשתם את החיסרון עד היום, רק ה קבלן ירויח
בהצלחה בשיפוץ

• הוסף לסימניות
אצלי הכיור ממוקם קרוב לגז, ועם ברז שליפה אני ממלאת את הסירים וזו איכות חיים אחרת.
בדרך כלל אני מבשלת כמויות גדולות, וזה חוסך את הסחיבה. אם את מבשלת כמויות קטנות בדרך כלל, ולא נראה לך שזה יגדל מאוד בעתיד, אז יתכן שזה לא יהיה כל כך שימושי כמו אצלי

• הוסף לסימניות
ברז למילוי סירים קיים במטבחים מוסדים, שם אכן יש סירי ענק...
במטבח הביתי לא יהיה לך נח אם אין לך כיור מתחת לברז... במטבח המוסדי המים העודפים זורמים/ מטפטפים לרצפה...

• הוסף לסימניות
יש לי כבר הכנה לברז, אני צריך לקנות ברז, איפהקונים?

• הוסף לסימניות
אמי אשה מבוגרת אולם מבשלת ה מ ו ן, ולכן זה קריטי שלא תצטרך לסחוב את הסירים

• הוסף לסימניות
הכוונה לברז נשלף?
ממליצה מאד. חיים קלים בבישול, בנקיון ועוד

• הוסף לסימניות
לי יש ברז נשלף (לא יודעת אם לזה התכוונת) אבל זה נח ממש!!!
כ"כ התרגלתי שאני לא מצליחה לשטוף כלים במקום אחר.

• הוסף לסימניות
שאלת המליון היא, איפה משיגים את זה?
באמריקה יש את זה כמעט בכל בית

• הוסף לסימניות
זה לא ברז נשלף, זה ברז מתקפל.
מי שמשפץ כשהוא כבר בעל משפחה ברוכה/מארח הרבה.
ויודע שהוא מבשל הרבה, אז מומלץ למקם ברז כזה ליד הכיריים.

-.jpg_640x640.jpg

• הוסף לסימניות
אני עשיתי נקודה של קרים בלבד, הבעיה היא שאני רוצה שיגיע מספיק רחוק כדי למלא את כל הסירים

• הוסף לסימניות
יש למישהי קישור של ברז למילוי סירים להזמין בזול מעלי אקספרס או ממקום אחר ?

• הוסף לסימניות
יש למישהו תובנות נוספות?
האדריכלית ממש משכנעת, לעשות או לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה