פורים ברכה למורה- שקשור לגלידה

• הוסף לסימניות
באמת חלישות הדעת......
אבל אני במצב הרבה יותר טוב!!
מחפשת ארגז בשביל החמץ שנשאר...

• הוסף לסימניות
טוב, כנראה שזה כבר לא קיים, כי הייתי שם לפני כמה זמן ולא ראיתי כזה דבר, אבל מאיפה התמונה הזאת? איפה אפשר למצוא כזה?

• הוסף לסימניות
טוב, כנראה שזה כבר לא קיים, כי הייתי שם לפני כמה זמן ולא ראיתי כזה דבר, אבל מאיפה התמונה הזאת? איפה אפשר למצוא כזה
זה היה מצורף לכתבה במאקו... על גלידה
פשוט חיפשתי בגוגלתמונות- קעריות גלידה...

אם מענין אותך חבילה אחת, אני מוכנה למכור לך

• הוסף לסימניות
יש למישהו ברכה לגננת/מטפלת שקשורה לגלידה?

פורים הגיע – שמחה באוויר,
ואצלך בגן תמיד מַאִיר.

ידייך עוטפות, ליבך מחבק,
מילים מרגיעות, מבט מצחק.

כל ילדה מרגישה מיוחדת,
עטופה בחום וסבלנות שאינה נגמרת.

תמיד מקבלת בחיוך מאיר,
כל בוקר אצלך הוא כמו שיר.

וכמו גלידה רכה עם מתיקות משמחת,
הגן מתמלא באהבה ונחת.

המשיכי להעניק אהבה וחום,
כי בזכותך הגן מרגיש כמו חלום.

חג פורים שמח ומתוק!
🎭
🍦

• הוסף לסימניות
בגן של --- יש קסם נדיר,
כל ילדה מתפתחת, כל רגע מַאִיר.

בעמל ובחום, בתבונה וברגישות,
את סוללת להן דרך באמונה ובנחישות.

אותיות הופכות למילים ומשפטים,
ידע נרקם, צומח שורשים.

את מלמדת, מובילה ומכוונת,
בדיוק, בחכמה, את הדרך סוללת.

וכמו גלידה שנעשית בדיוק מוקפד,
בגן כל פרט מטופל ונלמד.

המשיכי להפיץ את הניחוח הנעים,
את האור והדרך שאת מעניקה לבנות בפנים.

חג פורים שמח ומתוק!
🎭
🍦
💜

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה