כללי ברכון לילדים

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות חלק מסידרה של מוצרים לילדים (קריאת שמע, אשר יצר,)
בבקשה הרבה ביקורת!
אני יודעת שיש חוסר פרופורציה בהנחת הפריטים על השמיכה למשל, אשמח תגדירו לי איך לסדר את זה.

תודה מראש!

קבצים מצורפים

• ברכון 1.jpg
    KB 589.6 · צפיות: 19
  • ברכון 2.jpg
    KB 749.1 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
ממש חמוד! כמו שאמרו העיטורים בצדדים לא כ"כ מתאימים לכל הסגנון, וגם הרקע מפריע לי.
אולי לעשות את הרקע שהגרדיאנט יהיה לאורך כמו שמים ויותר בהיר שיהיה קריא

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה. התמונה קטנה מדי בשביל לראות מה יש על השמיכה. גם אני חושבת שהעיטורים מדי עדינים ודקים לעומת כל הסגנון

• הוסף לסימניות
ככה יותר טוב?

הורדתי את העיטורים

קבצים מצורפים

• ברכון א 1.jpg
    KB 483.1 · צפיות: 16
  • ברכון ב 2.jpg
    KB 700.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
איזה יופי! עדין ונקי.
חבל שכבר ברכתי ביהמ"ז, ממש מושך...

• הוסף לסימניות
איך המשבצות?
או שעדיף להשאיר חלק?

קבצים מצורפים

• משובץ 2.jpg
    KB 730.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אולי במקום משבצות תעשי עננים?

• הוסף לסימניות
יפה!
לטעמי המשבצות בצד מאד מוסיפות.
בצד הקדמי הצהוב בכותרת קצת צועק מדי, אולי גם שם תחליפי למשהו עם המשבצות?

למטה הילדים והמאכלים - יכול להיות שיהיה יותר טוב אם תחליפי לשדה של חיטה ברקע או משהו בסגנון - אבל: זה בהחלט יפה עכשיו, ומה שכתבתי, - זה לגמרי ענין של טעם, וגם אולי את צריכה שם בכוונה ציור של ילדים בדווקא.

• הוסף לסימניות
מקסים!!!

בצד הייתי משאירה חלק,
לא יודעת למה אבל המשבצות האלה מביאות אותי למשהו שקשור לחלבי דווקא...

לא טוב לי בכותרת האדום צהוב, וגם לא המסגרת, הייתי משאירה כותרת עם עיטור מתחת

• הוסף לסימניות
מאוד יפה.
עדיף ללא המשבצות, הן אכן נותנות תחושה חלבית,
אולי במקום העיטור ששמת בהתחלה, לחפש עיטור חלקלק יותר שישתלב עם הסגנון, כי העיטורים לדעתי מוסיפים לברכת המזון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלום מ;538557:
מאוד יפה.
עדיף ללא המשבצות, הן אכן נותנות תחושה חלבית,
אולי במקום העיטור ששמת בהתחלה, לחפש עיטור חלקלק יותר שישתלב עם הסגנון, כי העיטורים לדעתי מוסיפים לברכת המזון.

בדרך כלל מברכים ברהמ"ז אחרי ארוחה חלבית, לא?
בעצם יש כאלה שנוטלים ידים גם בצהרים, אז אולי זה לא מתאים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;538567:
בדרך כלל מברכים ברהמ"ז אחרי ארוחה חלבית, לא?
בעצם יש כאלה שנוטלים ידים גם בצהרים, אז אולי זה לא מתאים.

אז תעשי נוסח חלבי ונוסח בשרי...:)

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד עדין , נקי ויפה,
לדעתי בלי עיטורים ובלי משבצות- חלק!
גם לי הפריע הצהוב בכותרת אולי תעשי לו איזה גוון ירקרק יותר שיתלב חלק יותר בברכון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה