נכתב ע"י userit;2018534:אני מנסה לדמיין כמה ברכות זהות הן מקבלות…
חבל שאנשים משקיעים כל כך הרבה במשלוח ובמקוריות שלו,
אבל לכתוב כמה מילים מהלב- גם בלי סגנון מיוחד, ללא חרוזים ומשקל- פשוט לא מסוגלים.
לפני שהתחתנתי קניתי בתמימות אלבום חמוד, ותכננתי לשמור בו את הכרטיסים שנקבל. להורים שלי היה אלבום כזה, וזה מצא חן בעיני.
אבל מסתבר שהזמנים השתנו… אפשר לספור על כף יד אחת את הברכות שהיו שוות יותר מהדף שעליו נכתבו.
ואני מכירה הרבה אנשים (כולל אחי בן ה9) שכאשר הם מקבלים מתנה, הם פותחי תחילה את כרטיס הברכה… זה אומר להם הרבה יותר
נכתב ע"י גלידה;2018653:ולמי ש"יש את זה" בחיים לא תבין את מי ש"אין את זה"...
אני מחפשת ומבקשת תמיד שיכתבו לי ברכה
ואח"כ מוסיפה למטה שבנוסף לכל המילים המפוצצות נרשום לה גם משהו אישי ורושמת כמה נקודות יפות שראיתי במהלך השנה - כמו איך הילד יוצא ממנה נקי ומסודר בכל פעם, וכו' וכו'
טיפ קטן מניסיון של עדויות המשתמשים:
מי שמסיים את התכנון מראש, מגלה כמה כסף באמת חוסכים, וכמה קל לעבור משלב התכנון לעיצוב מודעות אחידות ומכובדות.
בסיום כמה דקות של תכנון, אתם עוברים ישירות לבחירת עיצובי פורים, ומורידים הכל מוכן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים