כללי ברצוני לרכוש 5 תמונות בISTOCK

• פותח הנושא arv
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח אם תוכלו לעזור לי בענין זה.

• הוסף לסימניות
המבצע חבר מביא חבר הוא שאם את מצליחה לשכנע משהו שיקנה מאייסטוק (לא ממך) דרך לינק שלך תוך שלושים יום.
ז"א את שלוחת לינק (משהו כזה) למישהו ׁ(לקוח חדש של אייסטוק) והוא/היא לוחץ על הלינק וקונה תמונות (קרדיטים) מאייסטוק בעצמו, אז את מקבלת $20 או 20 קרדיטים.

• הוסף לסימניות
רוצה משאטר סטוק?
תודה, אבל אני צריכה תמונהמסוימת מ ISTOCK
המבצע חבר מביא חבר הוא שאם את מצליחה לשכנע משהו שיקנה מאייסטוק (לא ממך) דרך לינק שלך תוך שלושים יום.
ז"א את שלוחת לינק (משהו כזה) למישהו ׁ(לקוח חדש של אייסטוק) והוא/היא לוחץ על הלינק וקונה תמונות (קרדיטים) מאייסטוק בעצמו, אז את מקבלת $20 או 20 קרדיטים.
מישהו מעונין להרוויח עלי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושי כהן;894621:
תודה, אבל אני צריכה תמונהמסוימת מ ISTOCK

מישהו מעונין להרוויח עלי?

אני רוכשת מאיסטוק הרבה פעמים עם ויזה בינלאומית
קונים קרדיטים המינימום זה 12 בעלות 19 דולר כמדומני
הפוך מאתרים אחרים היעילות של איסטוק שאפשר לרכוש פר תמונה
מה שאין לנו בשאטר סטוק שצריך מנוי
אז מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
אין בעיה
אני לקוח חדש של אייסטוק
לא קניתי שם אף פעם
אם אפשר להרוויח מחבר מביא חבר
אז את מקבלת $20 או 20 קרדיטים.
אז למה לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה