כללי ברקוד בכריכה לספר

• הוסף לסימניות
אני צריכה לשים בכריכה של ספר ברקוד, האם הברקוד הרצ"ב (המספר מוזמן) נכון להניחו מבחינת "הקוים", אני ממש לא מתמצאת בזה, מישהו יודע? כמו"כ היכן מתאים להשימו? איך מייצרים ברקודים, קצת רקע, תודה.
סליחה, אני לא מצליחה לצרף את הקובץ משום מה, מי יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
תוכנת "קורל" מיצרת ברקוד
אני לא זוכר כרגע באיזה תפריט
יהודה

• הוסף לסימניות
בקורל X3:

Edit\insert Barcode

• הוסף לסימניות
האם הברקוד צריך להיות בגודל יחסי למוצר? האם הוא אמור לעמוד בזוית מסוימת (הלקוח מאד דייקן.) אני מצרפת את הברקוד, הוא נראה טוב?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 104.2 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
למה המספר 7 ו2 נתקעים בתוך השורות?

• הוסף לסימניות
נראה לי שלסורק זה לא משנה המספרים למטה, הוא קורא רק את הקוים השחורים והלבנים.
לא מעניין אותו המספרים

(נראה לי)

• הוסף לסימניות
אני לא מסכים איתו ואיתך.
סורק חייב לדעת איפה להתחיל ואיפה לגמור, יש שני פסים יותר ארוכים בהתחלה ובסוף, שזה אומר לסורק, כאן זה מתחיל וכאן זה נגמר, ובאמצע זה כנראה גם איזשהו סיבה למה זה יותר ארוך.
אז יכול להיות שזה מפריע לסורק.

• הוסף לסימניות
ונתנו,
הוא לא צריך את כל שטח הקוים, מתחילה ועד סוף, הוא צריך רק כמה מילימיטרים מכל הקוים הארוכים האלו...

כך שהמספרים לא מפריעים

• הוסף לסימניות
מסת"ב

המספר הנ"ל מתחיל ב965, שהוא הסמל של ישראל בISBN, כלומר המספר הוזמן בארץ. אם כן, הוא מסופק עם ברקוד, אותו צריך פשוט לסרוק (מנסיוני בגווני אפור ב400DPI, ולהוסיף קונטראסט, ולהניח על ריבוע 2.5 על 5 ס"מ אם אינני טועה - מפרט מדוייק במכתב הנלווה אל הברקוד. פרטים נוספים באתר מרכז ההדרכה לספריות בישראל.

http://www.icl.org.il/services/isbn-txt.html

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה