כללי ברשור לבניית ביהמ"ד -- חוו"ד בבקשה --

• הוסף לסימניות
לעמינאציע = Lamination
זה פילם פלעסטיק דק מודבק לדף, ומבריק מאוד. אופן זה שייך רק על כל הדף.

הדרך השני', ספאט ווארניש, אתה יכול לעשות על חלקים מסוימים.
היא נעשה כמו הדפסה עם דיו צלול כמים (Gloss Varnish), שמדפיסים איפה שרוצים (למשל רק על התמונה)
וזה מוסיף הרבה מאוד!

אם אתה מדבר אידיש או ענגליש, תתקשר אלי באישי, ואשתדל בעז"ה להסביר יותר.

• הוסף לסימניות
לקה (לכה) סלקטיבית בלע"ז?

אגב, אתמול ישב כאן דפס מקצוען,
והסביר לי על אחד מעבודות של וקסברגר,
שהסיבה שלא רואים את ההטבעה בלבן מצד השני של הדף, כי עשו על זה למינצי'ה מט.
מישהו יכול לאשר או לשלול קביעה זו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קארעל8;46306:
לעמינאציע = Lamination
זה פילם פלעסטיק דק מודבק לדף, ומבריק מאוד. אופן זה שייך רק על כל הדף.

הדרך השני', ספאט ווארניש, אתה יכול לעשות על חלקים מסוימים.
היא נעשה כמו הדפסה עם דיו צלול כמים (Gloss Varnish), שמדפיסים איפה שרוצים (למשל רק על התמונה)
וזה מוסיף הרבה מאוד!

אם אתה מדבר אידיש או ענגליש, תתקשר אלי באישי, ואשתדל בעז"ה להסביר יותר.

עכשיו הבנתי למה אתה מתכוון, חשבתי בהתחלה שאתה מתכוון לאיזה אפקט של פוטו שופ או משהו כזה, דרך אגב יש לנו מכונת הדפסה צבעונית, כך שכל העבודה נעשית הכל בכל מכל כל אצלנו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yossi Rozen;46343:
מי מידל את המבנה?
יפה מאוד.
בברכה,
יוסי.

באמת שאני לא יודע, קיבלתי את זה מוכן מהלקוח

• הוסף לסימניות
אידיש

נכתב ע"י מעיינות21;46044:
יפה מאוד..ונתנו כבר אמר את הערותי :)

אביגדור אתה לא מבין אידיש??

אני יכול להתחיל ללמד אותך.
(אולי נפתח פורום מיוחד לשפת האידיש):):):)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, אני גם בעד להוסיף אפקטים לעיטור בלוגו.
והטקסט בצד האחורי נראה עמוס בצורה מוגזמת, יש שם מספיק ל-2 עמודים. אבל אני מבינה שזה לא תלוי בך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה