דרוש מידע בר לבת מצווה מי עושה?

• הוסף לסימניות
אצל מי אפשר להזמין בר חלבי של עוגות, שוקולדים, שייקים ומתוקים לבת מצווה? כולל עיצוב הבר
תודה

• הוסף לסימניות
אני עושה מתוקים לא כולל עריכה.

• הוסף לסימניות
אני מפיקת ארועים ואני לוקחת לעיצוב בר אחת בשם בת שבע הרצל @שביס - שבי הרצל היא עושה מהמם!!! כולל עיצוב המחירים שלה ממש סבירים0527149083 herzl.batשטרודלgmail.com
IMG-20230416-WA0018.jpg
Screenshot_2023-04-13-16-02-40-563.jpeg

• הוסף לסימניות
אני עושה . תלוי כמה את רוצה לשלם

• הוסף לסימניות
דסי שלמון-
0527175722
אלופה!! רמה גבוהה ומחירים סבירים.

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על דסי מנסיון
שווה ליצור קשר

• הוסף לסימניות
וואו ממש תודה
אשמח לשמוע מהו הטווח מחיר לבר אחד חמוד ומושקע (ל20 אנשים סה"כ)
לא מכירה ת'תחום

• הוסף לסימניות
אצלנו כל גיסה\אחות עשתה משהו מושקע, אחת שיודעת לעצב, עיצבה
ויצא מושלם
ובכלום כסף (יחסית)

• הוסף לסימניות
מצרפת לך קובץ קישורים לבת מצוה
מיתוג ארוע בקלות!!!

קבצים מצורפים

• מעודכן קישורים בת מצוה.pdf
    KB 108.5 · צפיות: 124

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה