בר מצוה באור אחר

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    2.3 MB · צפיות: 71
  • 2.jpg
    2.jpg
    1.8 MB · צפיות: 48
  • 3.jpg
    3.jpg
    2.1 MB · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד! באמת מיוחד!

זה צלום ללא פלאש בכלל? כמה האיסו? אנ שואלת כי בשתיים הראשונות יש פחות חדות.

• הוסף לסימניות
אור אחר לגמרי
מקסים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח. רוזנבלום;n5083895:
יפה מאוד! באמת מיוחד!

זה צלום ללא פלאש בכלל? כמה האיסו? אנ שואלת כי בשתיים הראשונות יש פחות חדות.

זה ללא פלש, אבל הבעיה בחדות לדעתי זה מההעלאה לכאן כי הן חדות ממש.
איזו בין 250-500, תלוי בתמונה, בשניה שרציתי שיראו את ה"שיויתי" סגרתי צמצם בשביל לקבל לא עומק שדה (איך אומרים את זה?:rolleyes:) אז העלתי את האיזו.
אבל אני מצלמת עם מצלמה עם יכולות איזו גבוהות בהרבה וגם ב1000 עדיין החדות מצויינת.

ותודה לגם לרחלי והדסילה:)

• הוסף לסימניות
תמונות יפות במיוחד
שימי לב למחוק את שם ה' בתמונה של שיותי

• הוסף לסימניות
האחרונה מושלמת

• הוסף לסימניות
צילום מהמם!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דבר ראשון כל הכבוד, נראה מושקע.
אפשר כמה הערות?
בתמונה הראשונה יש לי בעיה עם הקומפוזיציה, היא משדרת ניתוק, כאילו התמונה צולמה מעזרת הנשים.
בשניה התאורה על הפנים לא מספיק חזקה, פלאש חלש היה עוזר כאן. בנוסף התנוחה של היד נראית לא נוחה וגם לא מתאימה.
השלישית הכי טובה בסט, התאורה לא מספיק טובה.
בכל התמונות יש השפעה של צבע כחול (איך אפשר להתפלל עם הצבע הזה....)
בראשונה זה לא קריטי
באחרות זה כן.
שוב, פלאש, או פנס מכוון, היה משפר את התמונה עשרת מונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יואל ארלנגר;n5084942:
דבר ראשון כל הכבוד, נראה מושקע.
אפשר כמה הערות?
בתמונה הראשונה יש לי בעיה עם הקומפוזיציה, היא משדרת ניתוק, כאילו התמונה צולמה מעזרת הנשים.
בשניה התאורה על הפנים לא מספיק חזקה, פלאש חלש היה עוזר כאן. בנוסף התנוחה של היד נראית לא נוחה וגם לא מתאימה.
השלישית הכי טובה בסט, התאורה לא מספיק טובה.
בכל התמונות יש השפעה של צבע כחול (איך אפשר להתפלל עם הצבע הזה....)
בראשונה זה לא קריטי
באחרות זה כן.
שוב, פלאש, או פנס מכוון, היה משפר את התמונה עשרת מונים.

אני מאוד שמחה לתגובה, וחיכיתי לה.
בית הכנסת הזה מיוחד התאורה שלו, ולא רציתי לאבד את זה.
הרגשתי שהפלאש מוריד מהתאורה הסביבתית (כנראה אני לא יודעת לכוון נכון, ואולי קשור גם לאיכות הפלאש שהוא סיני זול).
יש תמונות (שלא העלתי) שהבחורצ'יק נהיה כחול לגמרי (:eek:) וחשבתי אולי לתקן בעריכה.
אשמח לשמוע מהמומחים איך אפשר לצלם כך שהתאורה המיוחדת תשמר וגם לא תפריע. (הובנתי?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביטל שורץ;n5086128:
אני מאוד שמחה לתגובה, וחיכיתי לה.
בית הכנסת הזה מיוחד התאורה שלו, ולא רציתי לאבד את זה.
הרגשתי שהפלאש מוריד מהתאורה הסביבתית (כנראה אני לא יודעת לכוון נכון, ואולי קשור גם לאיכות הפלאש שהוא סיני זול).
יש תמונות (שלא העלתי) שהבחורצ'יק נהיה כחול לגמרי (:eek:) וחשבתי אולי לתקן בעריכה.
אשמח לשמוע מהמומחים איך אפשר לצלם כך שהתאורה המיוחדת תשמר וגם לא תפריע. (הובנתי?)

כדי לא לאבד את התאורה הסביבתית, צריך לחשוף בדיוק כמו שרוצים שהתאורה הסביבתית תהיה, ואז להוסיף את הפלאש לפי העוצמה שרוצים להאיר.
פלאש קדמי וישיר באמת יהרוס את האווירה.
פלאש צריך להיות ממוקד ומכוון ישירות (אפשר לשחק עם הזום של הפלאש או להוסיף אביזרים מתאימים כמו כוורת או סופט בוקס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות08;n5084382:
תמונות יפות במיוחד
שימי לב למחוק את שם ה' בתמונה של שיותי

בטח למחוק שלא יצטרכו לשמור על קדושת התמונה וכן בעית גניזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה