דרוש מידע בר מצווה- דרושה המלצה לקייטרינג וצלם

• הוסף לסימניות
מחפשים קייטרינג טוב, טעים ולא יקר בבני ברק.
או מישהו שמבשל טוב ומשנע לבני ברק
כמו כן, דרוש צלם לא יקרררר לאירוע.

תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
אני לקחתי לאירושין שלי את נחמיה אברמס הוא היה מהמם לא יקר וצילם הכל ומושלם מס 0533160957
בהצלחה המון לזל טוב

• הוסף לסימניות
לקחתי לבר מצוה -
אולמי דונולו קיטטרינג
ומשה גולדשטיין צלם.
הייתי מרוצה מאד!

• הוסף לסימניות
מומלצת ביותר
איטה מרגליות מקרית ספר
לארג'ית, יחס אנושי מעולה

אחרי שאני לקחתי אותה לבר מצווה לקחו אותה לפחות עוד 10 ממני לבד

0527664793

• הוסף לסימניות
הייתי בכמה אירועים שלה, וכבר המלצתי בעבר עליה,
גינסברגר 0504117322
טעים באמת,מושקע, ביתי, שפע!!!!
לא אם אתם מחפשים את הזול ביותר, אין שום דבר מפעלי....

• הוסף לסימניות
שלוימי ארנשטיין - 058-366-6445
צלם מקצועי, זול ועם המון סבלנות...

• הוסף לסימניות
קיטרינג לאירועים עם טעם
ממודיעין עילית, משלוחים לכל מקום
0548453090
az8453090 בג'ימייל
לקחנו ממנה בעבר והיינו סופר מרוצים
מחירים טובים ואוכל טעים ואסטטי

• הוסף לסימניות
קייטרינג "הטופ" בדגש על אוכל בייתי , טעים ובשפע!
בבני ברק.
053-3136112

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה