דרוש מידע בשביל להוציא משכנתא צריך ת"ז או שמספיק צילום?

• הוסף לסימניות
אבדה לי הת"ז ואני צריכה בימים הקרובים להוציא משכנתא,
מספיק לי צילום?

• הוסף לסימניות
בגדול צריך ת.ז אם אין אפשר להסתפק בצילום של הת.ז מ2 הצדדים.

• הוסף לסימניות
אולי צילום עם אישור עו"ד (נוטריוני ?) "נאמן למקור" יספיק.

אבל מה הלחץ ? תבקש מהבנק הארכה של האישור עקרוני אם נגמר התוקף. ועד שינוי העוגן הבא יש זמן...

• הוסף לסימניות
הם עושים קצת בעיות לי בסוף הסכימו עם צילום

• הוסף לסימניות
תלך למשרד הפנים תסביר להם את הנחיצות ב99% מהמקרים הם מכניסים.
וכמובן תנפיק ת.ז. זמנית שיהיה לך מיד ובשביל זה צריך תמונות פספורט.

• הוסף לסימניות
גם לי קרה אותו סיפור
לא הסכימו בשום פנים בלי תעודה
למרבה הנס היא נמצאה

אבל הבנתי שמשרד הפנים מוציא תעודה זמנית למקרים כאלו

• הוסף לסימניות
לפני 10 שנים לקחתי משכנתא, כשלכל אורך התהליך אף אחד לא ביקש תעודה מזהה ולא צילום!!!!!
אחרי שהעבירו את הכסף אמרתי לפקידה שמעולם לא הצגתי ת"ז ואולי זה לא אני בכלל, היא נלחצה כדבעי,
כמובן שהראתי לה והכל בא על מקומו בשלום,
אבל כמובן זה יוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל בדר"כ הם מתעקשים מאד על ת"ז ואפילו רישיון נהיגה לא מספיק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה