בשדה הפתוח...

• הוסף לסימניות
לכל היוצאים לצלם בשדות - - -
הזהרו מנחשים!!!!

קבצים מצורפים

• boy.jpg
    KB 441 · צפיות: 27
  • girl.jpg
    KB 280.1 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
הראשונה מיוחדת,
השנייה קצת הולכת לאיבוד... הרקע קצת מת... והטשטוש הופך אותו לדי סתמי.
(אין לי רקע בצילום מקצועי)

• הוסף לסימניות
יפה מאד, זה עם פילטר?

• הוסף לסימניות
ראשונה לא מספקת לרמה שלך!
השניה : הרעיון האנמי הוא יפה והקומפוזיציה מוקפדת וטובה. רואים את המבט שלה לאופק עם סקרנות ופחד.. והעיבוד משדרג את המסר!!
אלא שברמה הטכנית לדעתי העיבוד הוא אובר מידי .

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;782370:
ראשונה לא מספקת לרמה שלך!
השניה : הרעיון האנמי הוא יפה והקומפוזיציה מוקפדת וטובה. רואים את המבט שלה לאופק עם סקרנות ופחד.. והעיבוד משדרג את המסר!!
אלא שברמה הטכנית לדעתי העיבוד הוא אובר מידי .

בהצלחה

תודה..!:eek:
את האמת??..
צילמתי עם עדשה שאני לגמרי מאוכזבת ממנה.
וזו הייתה טעות. כי שרפתי יום שלם כשחצי מהתמונות יצאו לי זוועה....:(

לשאלת הפילטר - יש,אבל בפוטושופ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;782159:
לכל היוצאים לצלם בשדות - - -
הזהרו מנחשים!!!!

נתקלת?
התמונות יפות מאוד, השניה יותר בעיני. (בראשון הילד נראה קצת חנוק.)

• הוסף לסימניות
מדדת אור מהפנים של התינוק? התמונה הראשונה שרופה מאוד!
כדאי לצלם בתנאים שיתנו חשיפה מדוייקת לרקע, ואת האובייקט להאיר מלאכותית, התוצאה כרגע נראית כאילו התעצלת לסחוב פלאש נייד וסמכת רק על האור הקיים, הנקודה היא שהאור הקיים יכול להיות רב, אבל ממש לא מאוזן ונשלט..

התמונה השניה בעלת פונטציאל לא ממומש

• הוסף לסימניות
הראשונה יפה אבל אני הייתי בונה אותה קצת אחרת .
בשנייה יש יותר מידי שטח ולכן הילדה נעלמת .
ולדעתי גם שני התמונות בחשיפת יתר בהצלחה .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה