התייעצות בשורה או גזירה? כניסה עם סיסמא לאתר מאוחדת

• הוסף לסימניות
זאת בדיוק המטרה. שרק מי שהמספר שלו רשום יוכל להכנס.
ולא כל דבר שלא נוח לכמה אנשים נכנס לגדר גזירה. חבל שמוזילים את המונח הזה.
הבעיה היא אותה בעיה של התניית כניסה לשירותים בקיום סמס בלבד.
גם שם מי שיש לו סמס וזה נראה לו ממש ממש בסיסי
טוען שלא כל מה שלא נוח או לא מאפשר לכמה אנשים הוא בעיה.

עצם הרעיון של התניית שירות בסיסי של מידע ופעולות אונליין בכך שקנית מכשיר כזה או אחר
גם אם המכשיר הזה נראה לאי מי בסיסי ביותר (ברור שלכולם יש טלפון נייד ... מה השאלה בכלל...)

היות וחוקית בהסכמת הנבדק ניתן להפחית את אבטחת המידע שלו כרצונו
מן הראוי שקופח לא תתנה גישה לשירותיה בקיום מכשיר סלולר וקיום קליטה
ומי שרוצה ובוחר בכך - יזכה לאבטחה מופחתת בהסכמתו המלאה. וייכנס באמצעות סיסמה.

זכותו של כל אדם לא להחזיק מכשיר סלולרי
וכן שתהיה לו יכולת לגשת לחדר מחשבים או לעמדה הדיגיטלית של מכבי בסניף או בביח ולקבל שירות דיגיטלי.

• הוסף לסימניות
אני מבינה את אלו שקוד טלפוני לא מטריח אותם,
אבל מבינה הרבה יותר את אלו שכן.
בשבילי זה סיוט.
ואני נכנסת הרבה לאתר.
קוד במייל נחשב לאבטחה ברמה גבוהה לא פחות.
זה קיים במשרדי ממשלה הכי מאובטחים ותוכנות מאד דיסקרטיות.
כמה מידע נגנב עד היום עם קוד משתמש וסיסמא?
נשגב מבינתי.
ולמעשה,
למי שזה מפריע,
מציעה לפנות באתר ולבקש - להתלונן - להתעצבן - להתחנן - לאיים
איש איש ודרכו הוא,
מקווה שהם יתחשבו.

• הוסף לסימניות
כתבתי עכשיו באתר מאוחדת - פניות הציבור,
מוזמנים להעתיק ולשכתב.
הי,
אני רואה שבעוד כמה זמן תבטלו את האפשרות להכנס עם קוד משתמש וסיסמא,
תחת זה, עבור המשתמש החרדי הנמנע מטלפון חכם, תהיה אפשרות לקוד טלפוני בלבד.
אופציה זאת אינה נוחה כלל לרבים מן המשתמשים, ותהפוך את השימוש באתר למסורבלת ובלתי שירותית בעליל!
בעולם אבטחת המידע קיימת גם אפשרות של קוד למייל. מן הראוי שתתנו את האפשרות הזאת כאחת האופציות הזמינות, אופציה שמטריחה פחות מקוד טלפוני.
בברכה

• הוסף לסימניות
סתם ככה אני לא כ"כ מבינה למה קוד במייל יותר בטיחותי מסיסמא רגילה.
מישהו רוצה להכנס לי לאזור האישי- אם הוא על מחשב שלו אין לו את הסיסמא שלי ואם הוא על מחשב שלי הוא יכול באותה מידה להכנס גם למייל.
אותו דבר בטלפון חכם. אם הוא הצליח לפתוח את הנעילה של הטלפון ולהכנס לאזור האישי ע"י סיסמא באותה מידה הוא יכול לקבל smsאו שיחה קולית.
בעיני לקבל את הקוד לטלפון כשר זה הכי בטיחותי. (לא שיש לי כזה מידע חסוי באתר)
מה פספסתי?

• הוסף לסימניות
למה כל דבר מעצבן הוא גזירה- אני כבר נבהלת מהכותרת אפשר לכתוב איזה מעצבן!!!!!!!!!
מספיק מביע.
נראה לי אנשים שכחו מה זה גזירה.

• הוסף לסימניות
ברור שקוד לפלאפון זה הרבה יותר מסובך, קוד שמור באתר הרי לא דורש שום פעולה, כי חוץ מללחוץ על השורה של הקוד ומיד עולה הקוד, מה יותר פשוט מזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה