בשורה חדשה

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים נוצרות כאן שאלות שהתשובות להן ארוכות מידיי לפורום, ולכן יצרתי חדר מיוחד בשבילנו למי שיש מיקרופון ורמקולים, שבו נוכל לפתור בעיות בצורה מהירה וקצרה.

לאחר הורדת התוכנה תמירו את הסיומת ל RAR לאחר מכן תחלצו ותתקינו את התוכנה

לאחר התקנת התוכנה תכנסו ל BOOKMARKES למעלה>MANEGE

תכתבו את הפרטים המופיעים כמו בתמונה,
(nadavs.dyndns-server.com)
הפרטים החשובים הם ב ADRESS וב PORT.
בשורה של ה LABEL תכתבו PROG, ובNICKNAME, תכתבו את השם שלכם מהפורום כאן.

לאחר מכן תלחצו אישור,ואחרי שהחלון ייסגר, למעלה ב BOOKMARKES, תלחצו על המשתמש שיצרתם, לאחר מכן ייוצר קשר ואתם תראו הרבה חדרים, תבחרו את החדר MOSHE'S, ותקישו בסיסמה PROG.

כמובן שלפני החיבור תוודאו שאחד מאיתנו שם.

נ.ב. העניין הנ"ל הוא אך ורק לצרכים מקצועיים בלבד.

הורדת התוכנה מכאן

העניין נועד לצורך מקצועי בלבד ורק על כך יינתנו התשובות.

קבצים מצורפים

• 1234..jpg
    KB 54.6 · צפיות: 12
  • TeamSpeak3-Client-win32-3.0.0-beta36.AVI
    12.7 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אז מה אנחנו הולכים להשתמש בזה או מה?

• הוסף לסימניות
אני חושב שלא הסברת ממש מה הולך להיות שם או יותר נכון מה זה
אני חושב שזה דבר מאוד מבורך (יש אפשרות גם לשתף מסך?)
יש אפשרות לראות מתי יש דיונים?
למה לא סקייפ אגב? (שם אפשר לשתף את המסך)

• הוסף לסימניות
לא אין שיתוף מסך, אבל זה מאוד נוח לדבר כמה בחדר אחד...
אני עושה ככה כבר כמה חודשים קבוצות של 40 איש לפעמים.

נ.ב. שמעתי שכמה היו שם היום לפני איזה רבע שעה.

בקרוב אפתח שרת משלנו והפרטים טיפה ישתנו.

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה מאוד
אם כבר אז כבר, למה לא חשבון SIP שיוכל לאפשר למי שרוצה שיחות לא רק שם בכל מקום אחר (כולל בזק אם יש את המתאם)
אפשר לבצע שיחות ועידה וגם וידאו (עד כמה שאני זוכר אז לא בועידה)
ישנו גם שרת שנותן לפתוח חשבונות חופשי וההרשמה מאוד קלה
אני משתמש עם Ekiga לזה

שאלות קש אני יודע
אבל אם יש לי טלפון של 013 אני חושב שאני יוכל לדבר דרך הפון ;) (הוא גם SIP)

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את כל המערכות האלו ולא רוצה להקשות, זה סה"כ צ'ט קולי לפתירת עניינים במהירות, במקרה שצריך חיבור למסך יש מספיק תוכנות.

• הוסף לסימניות
אני בפנים
מקווה שזה לא מאזין למיקרופון בברירת מחדל

• הוסף לסימניות
מגדירים ע"י לחיצה על CTRL

• הוסף לסימניות
רעיון נחמד... יקח לי זמן להצטרף לזה בגלל שהאוזניות עם המקרופון נהרסו..
נקווה שזה יהיה מועיל ולא עוד פטפטת ברשת.
מומלץ לנעוץ את האשכולהזה כדי שזה יצליח.

• הוסף לסימניות
כן, רק מצד שני אני לא רוצה להעביר את הפורום לשם.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שאני מצטרפת.
ואולי אני קצת מרובעת, אבל לפי הרגשתי זו חריגה מה"חרדיות" עליה אני גדלתי ומגדלת את ילדי.

סורי,
תודה, אבל לא.

• הוסף לסימניות
אני גם מצטרף לעידן, אני גם חושב שבכל זאת הפורום מורכב מגברים ונשים, וזה לא ראוי כל כך שזה ייעשה בצורת שיחת צ'אט, (יש כאלה הקצינו גם שיחות וידאו...).
עדיין רוב השאלות שעולות בפורום אלו שאלות ענייניות ומתומצטות, ובדרך כלל הם נפתרות בדרך יפה ומכובדת בדרך כתיבה ואנונימיות, ויש לזה ערך ופן נוסף שהאשכולות קיימים ויזואלית, ושדרכם עוד אנשים נחשפים ולומדים, או מדפדפים בנושאים ישנים ופותרים בעיות.
אני מאוד מקוה שזה לא יחליף את הפורום הנוכחי, כי זה בא בסופו של דבר לתועלת כולנו.

חשוב לציין לשבח את העבודה המסורה של פופקו שדואג לפיתוח האתר, ובטוחני שמטרתו חיובית, אבל במחשבה שניה נראה לי שאפשר עדיין לשמור על המסורת כפי שזה התבצע עד היום..

• הוסף לסימניות
אני גם מצטרף לעידן, אני גם חושב שבכל זאת הפורום מורכב מגברים ונשים, וזה לא ראוי כל כך שזה ייעשה בצורת שיחת צ'אט, (יש כאלה הקצינו גם שיחות וידאו...).
באמת הבנת שאני מציע שננהל דיונים בשיחות וידאו???

אני באמת לא חושב שזה מקום לגברים ונשים וכל הכבוד לכל אלה שזה פשוט להם שכך,
בסך הכללי הוצע פה עוד דרך שיכולה לעזור בצורה מקצועית לחברי הפורום,
אולי באמת מן הראוי (אם הדבר הזה באמת יוכיח את עצמו כיעיל כמובן) לפתוח "עזרת נשים" אני בטוח שגם הן יכולות להעשיר ידע של נשים אחרות
כל הכבוד על השמירה של טוהר המחנה גם כשהוא מקצועי

• הוסף לסימניות
אופס שכחתי להוסיף (מגיע לכן :)) שזה לגברים בלבד :p

נ.ב. ברעיון זה מיועד שבמקום להתקשר וכו', פשוט כשיש תקלה רצינית ולוקח לפתור אותה בטלפון הרבה זמן, ובמיוחד כשצריך לתת לינקים להורדה וכו' - "מתקשרים" לשם, אבל אין לי בעיה גם לדבר בבזק מקורי שעות, כשזה על חשבונכן...:)

כמובן שזה לא היה מיועד בשופ"א להחליף ת'פורום, אלא רק במקרה של בעיה גדולה שיש כאן, למשל פעם בשבועיים, מסדרים את זה בצורה הזו, וזהו.

בוודאי שאין הכוונה שהפורום יעבור לשם וידברו שם סתם.

לסיכום: כל אחד יעשה איך שהוא מרגיש הכי נוח, ושלום על ישראל.

• הוסף לסימניות
אגב אני עדיין חושב שזה יהיה יותר טוב לכתוב בפורום כי זה טקסט וזה דבר שנשאר גם אם יש בעיה עוד שנתיים עדיין הוא יהיה קיים ויוכלו להסתכל בו, הוא מתומצת יותר ונגיש יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shuki05;528082:
חשוב לציין לשבח את העבודה המסורה של פופקו שדואג לפיתוח האתר, ובטוחני שמטרתו חיובית,

כולנו מודים ל"פופקו"
:):):)
וחבל שלא תמיד זוכרים (גם אני:eek:) להביע זאת. בכל אופן הערתי אינה מפחיתה מרגשות הכרת הטוב שיש לי ל"פרוג" בכלל ול"פופקו" בפרט.

עלו והצליחו.

• הוסף לסימניות
מרוב הודאה והודיה... אני חושש שלא תצא בסוף ספקולציה, מה הסיבה האמיתית שפתחתי אשכול...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה