כללי בשכבות טקסט - פוטושופ

• הוסף לסימניות
אני יוצר שכבת טקסט אך אח"כ אני לא מצליח לערוך ולשנות מילים, זה פשוט יוצר שכבת טקסט חדשה....

אני באדי?

• הוסף לסימניות
תלחץ דבל קליק על שכבת הטקס בליירס ואז זה יבחר את המילים ותוכל לערוך

• הוסף לסימניות
זה משנה לי בליירס ולא בתמונה עצמה

• הוסף לסימניות
תעמוד עם הסמן על הטקסט עד שהריבוע המקווקו נעלם ואז תלחץ.

• הוסף לסימניות
כששכבת הטקסט נמצאת מתחת לשכבה אחרת , לא יעזור זום דבר,
תנסו להעביר את השכבה מעל כולם ואם לא לפעמים כדאי להעביר לקובץ חדש את שכבת הטקסט, לערוך אותו ולהחזיר, פשוט יש מעליו משהו או שבטעות הטקסט השתנה לשכבה רגילה וכבר א"א לערוך אותו.

• הוסף לסימניות
איך אפשר לדעת אם הוא השתנה לשכבה רגילה או שהוא עדיין שכבת טקסט?

• הוסף לסימניות
אוקיי זה באמת נהפך לשכבה רגילה , אבל למה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;409114:
אוקיי זה באמת נהפך לשכבה רגילה , אבל למה?

אולי ניסית לצייר מעל.
או לבחור עם כלי הבחירה רק חלק מהאותיות.
או פשוט שינת בטעות את סוג השכבה ולחצת על אישור...
לא חסרים סיבות.

הפתרון-
או לחזור עם ההיסטוריה עד לשלב שאחרי כתיבת הטקסט. (או לפני ההמרה)
או לכתוב מחדש.

• הוסף לסימניות
אני זוכר שבגירסת CS (או לפני) היה באג דומה (היה אפשר רק לעשות רק תיבת טקסט ולא סתם טקסט).
אבל נראה שהסתדרת.
ו.. כן. אתה באדי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה