בשלבי סיום ..אבל בוא נראה אותכם!

• הוסף לסימניות
"תגיד, זה מקום לשים אוטו?"
ציור נפלא יפהפה ומעורר מחשבה

• הוסף לסימניות
טוב נו, החלטתי להתוודות, אחרי שממילא כולם ראו אותי בציור למעלה.
אז הסיפור היה כזה, ואני באמת לא מגזים בכלום:

קמתי בבוקר על צד שמאל, והבוקר התחיל בכלל עקום, והקפה יצא ככה ככה.
בסופו של דבר לא נשאר לי זמן בכלל לעבור על העיתון.
בכלל. ואני לא משקר.

האתרים של הבניה כבר ממזמן הפסיקו לעבוד כמו שצריך, והם מתחילים את היום מתי שבא להם, גם אם המנופאי- שזה אני- עוד לא בסביבה.
וואלה, אני אומר לכם. וואלה. בקושי נכנסתי ל'מוד' של בוקר וכבר טלפונים כועסים וכולם רוצים שאני יגיע לאתר למה המשאית של אחמד כבר הורידה את המשטח של הבלוקים והפועלים מחכים למעלה רק אני חסר וכל האתר חסום וכולם כועסים כאילו אני אשם. בחי'יאת! מה אני אשם?? היה עיתון עבה היום!

מה יכולתי לעשות? הייתי חייב לקחת איתי את העיתון. וכולם יודעים: אני שונא לקחת את הבית לעבודה, אבל זה מה יש.

אז אחרי שהגעתי ללמעלה של המנוף הרמתי את המשטח, ואז אחרי כמהדקות צעקתי עליהם שיחברו את הכדור. בסוף הם שמעו אותי כי הם כיבו את הרמקולים עם המוזיקה שלהם, והחבר'ה למטה חיברו את הכדור ההוא שאני קורא לו קים שוין על שם השמנצ'יק החמוד ההוא מצפון קוריאה שאוהב להרוס דברים, גם אם הדברים הם הגנרלים שלו שנרדמו באמצע הטקס.

בקיצור, מה אני מפטפט, תשמעו מה קרה.

אני יושב לי בכיף ומפקח במנוחה שכולם עובדים, ולמה אני מקצועי אז כולם כבר לא מתווכחים איתי ועושים מה אני אומר.
ואני מזיז את הג'ויסטיק אחורה קדימה אחורה קדימה אחורה קדימה והקים שוין מנדנד ושובר את הגרוטאה שמה בפינה.
לאט לאט ראיתי שכולם באמת נכנסו לקצב וידעתי שאני יכול לקרוא את העיתון שלי, אני מאוד אוהב לפתור ת'תשבצים, דרך אגב מי יודע מה המילה של 7 אותיות שמתארת בישראלית אדם חסר מזל שהורס כל דבר שהוא מתעסק בו?

וככה אני התחלתי לשמור על קצת ימינה שמאלה אחורה קדימה וקים שוין עובד ואני חזרתי לעיתון.
ופתאום אני שומע כזה בום שחשבתי שאירמה והארווי של האמריקאים באו לפה להפריע לי עם התשבץ.

הייתי חייב לעצור באמצע העיתון וגם את הקפה לא גמרתי, יצאתי החוצה וממש הייתי בהלם ממה שראיתי!!!!

איזה חצוף אחד שאומר שהוא המפקח מהעירייה אומר שהלכה לו המכונית! והוא כועס עליי! אז נכון שיש לי כבוד לעירייה וכל זה, אבל באמת! בשביל שטויות כמו פיקוח בהפתעה להפריע לי עם הקפה?? ומה אני אשם שהוא נסע ישר לתוך הקים שוין? או שהוא עלה מסמרים שנפלו לאחמד מהמשאית של הבלוקים??

אפשר להשתגע מהאנשים שהעירייה מעסיקה היום, להשתגע.
חבל שאסור לי לכוון עליו את קים שוין, שנגמור אותו עם האוטו וזהו.

• הוסף לסימניות
ציור מדהים!

• הוסף לסימניות
לא ציירת. בכללל..
אבל אהבתי מאוד
אני תמיד אוהבת לצפות פה בשקט באנשים מוכשריםםם
אבל אם זה משנה מה המון העם הלא צייר רואה-
אז לי הדבר היחיד שצרם לי בעין זה שהבטן האדומה לא עגולה 'חלק' כזה
אבל בגלל שאני לא מהתחום אפשר הגיד לי 'זה הסטייל'... ואני אאמין... :)

• הוסף לסימניות
ויישר כוח גדול, פנס - הארת לנו את הלילה.

• הוסף לסימניות
אני יכול להשאיל לך ת'מנוף בתור מכונית, הוא יקצת יותר יתאים לך... :)

חח, ממש אהבתי את הציור!!
הניגודים, ההבלטות, האזניים השמוטות...
:D

• הוסף לסימניות
חן חן...תודה על כל התגובות...עושה חשק לעוד.

• הוסף לסימניות
יואווווווווווווו!!!
זה סיפור סיפור התמונה +התיאור הקצר של פנסונצ'יק שלנו (חסר השיניים:)) עשה לי ת'לילה.
אהבתי את הבטן השמוטה, ואת הגב עורף ראש שמתחברים בקו ישר ולא טבעי.
כזה מראה אומלל. מי מתנדב לכתוב צד שני למטבע? מה קרה לאמיל הספר (חסר השיער:))???
פנס אם תסכים זה יהיה יופי!
תודה רון, תמשיך לשתף אותנו.:)

• הוסף לסימניות
הורס!!
ציור משובח לעילא מכל הבחינות

• הוסף לסימניות
ההבעה של המנופן פלוס העקיצה שהוא מצביע על הפנצ'ר - הורס ביותר...
הכתיבה מעולה ועומדת על אותה מדרגה יחד עם הציור,
פשוט נפלא!
סגנון מודרני קצת תלת ממש ממש יפה.

אגב הספר הקרח נראה ממש סלחן ומחלן בהבעתו...
יותר טרוד מ-ה-מ-ו-ם

• הוסף לסימניות
:)
את לא מכירה את המטרייה כנראה, הוא ספק משועשע ספק סקרן לראות את ההתפתלות של המנופן - לפני שהוא מקמט אותו לברווז אוריגמי.
וגם את זה הוא יעשה די בנחת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רון סגלוביץ;n5079813:
לאחר דקות ספורות מגיח המנופן, קצת מבוייש אך מעודד (תואר סביל. עם שורוק ב-וו, וקמץ ב-דלת)
ומנסה לפייס את אמיל במילים מעודדות....
* חולם ב-וו (בגלל הד' הכפולה. שורשי ע"ע)
ציור מטרייייייייייייייייף.
יש על המדף ספרים שאתה ציירת?
-
מנופאי: אח שלי, תבוא איתי למוסך של ביז'ו, אני כבר ידאג שהוא יעשה לך מחיר על הפנצ'ר, למה אני והוא חברים 'ככה'.
אמיל [קול נמוך וצרוד מעישון חומרים שונים]: חלאס עם זה.

• הוסף לסימניות
:)
על המדף ? ספרים ? לא. עוד לא. יש לי איזה רעיון בוסרי.

• הוסף לסימניות
לגבי השיניים ? ..העומד להישרף כשרוף דמי. הן אמרו נואש וקפצו לבד, לפני הבוקס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה