בשמחות השכרת בגדי ערב

• הוסף לסימניות
את בהריון ואין לך מה ללבוש לחתונה של....
בגד הריון מהמם להשכרה ועוד נוספים
סגרת ווארט ולא מוצאת בגד לארוסין?
מספר בגדים מהממים כחול/זהב/שחור/אפור (לכחול ולזהב יש סט ל2 בנות קטנות)
את אמא של חתן/כלה מבורמץ..
לא שחכתי אותך יש לי גם בשבילך (בכחול יש סט שלם)
לפרטים ותאום שלחו לי הודעה באישי ואשוב אליכם
חתן אתה רוצה פראק רק ליום החתונה וחבל לך לקנות אנחנו הכתובת

• הוסף לסימניות
את בהריון ואין לך מה ללבוש לחתונה של....
בגד הריון מהמם להשכרה ועוד נוספים
סגרת ווארט ולא מוצאת בגד לארוסין?
מספר בגדים מהממים כחול/זהב/שחור/אפור (לכחול ולזהב יש סט ל2 בנות קטנות)
את אמא של חתן/כלה מבורמץ..
לא שחכתי אותך יש לי גם בשבילך (בכחול יש סט שלם)
לפרטים ותאום שלחו לי הודעה באישי ואשוב אליכם
חתן אתה רוצה פראק רק ליום החתונה וחבל לך לקנות אנחנו הכתובת
אני בהריון ומחפשת בדחיפות בגד לחתונה של אחיינית
אשמח לקבל פרטים נוספים מה יש לך להציע/מאיפה את בארץ?
תבורכי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נייד 0533112557

• הוסף לסימניות
האשכול ישן ואסור להקפיץ, תפתחי שאלה חדשה, או תחפשי אשכול חדש יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה