דרוש מידע בשר בקר כשל"פ העדה"ח תשפ"ה

• הוסף לסימניות
שמעתי שמועות לא מבוססות, על מחסור צפוי בבשר בקר של העדה"ח, לפסח השנה.
מה שאני שמעתי, זה שבטעות ארזו באריזות עם עמילן תירס.
האם מישהו יודע משהו בנושא?
האם אכן יש דברים בגו?

• הוסף לסימניות
שמעתי שמועות לא מבוססות, על מחסור צפוי בבשר בקר של העדה"ח, לפסח השנה.
מה שאני שמעתי, זה שבטעות ארזו באריזות עם עמילן תירס.
האם מישהו יודע משהו בנושא?
האם אכן יש דברים בגו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שמעתי שזה היה רק בשר משחיטה מקומית עד"ח,
ורק ממשחטת "בלאדי",
כרגע אין יותר מחסור.

• הוסף לסימניות
בחנויות שמוכרים טרי כגון פיקה דלי וכדו' אתמול כבר לא היה בשר מס' 5 ואמרו שלא יהיה עד פסח אבל בוואל דאן אתמול היה הכל

• הוסף לסימניות
הייתי בוולדאן היום והיה נראה עמוס בסחורה,
אבל המוכר אמר לי שכדאי לסיים את ההזמנה, כי חלק מהסחורה כבר "תפוסה"
לכאלה שכבר הזמינו,
בקיצר, כדאי לא לחכות עם זה לרגע האחרון.

• הוסף לסימניות
ביאור 2025-04-07 101758.jpg

• הוסף לסימניות
מישהו ודע איזה חנות שיש שם בשר צלי כתף של העדה"ח אוי לאנדא
באזור ביתר אוי ירושלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה