דחוף! אשמח למידע מהמומחים. וגם- איך יצא יותר רך - כנתח גדול או חתיכות קטנות?
מ מירי84 משתמש פעיל 31/7/20 הוסף לסימניות #1 דחוף! אשמח למידע מהמומחים. וגם- איך יצא יותר רך - כנתח גדול או חתיכות קטנות?
מ מירי84 משתמש פעיל 31/7/20 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י זהבית87: 2 יוצא מצוין. אני שמה קבוע. לבשל נתח שלם לחצ/י כדי להרחיב... תודה! את מבשלת אותו בישול מקדים או ישר שמה בצונט? עדיין מעניין אותי גם לגבי נתח מספר 6 אם מישהו יודע אשמח לתשובה.
נכתב ע"י זהבית87: 2 יוצא מצוין. אני שמה קבוע. לבשל נתח שלם לחצ/י כדי להרחיב... תודה! את מבשלת אותו בישול מקדים או ישר שמה בצונט? עדיין מעניין אותי גם לגבי נתח מספר 6 אם מישהו יודע אשמח לתשובה.
ז זהבית87 משתמש מקצוען 31/7/20 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י מירי84: תודה! את מבשלת אותו בישול מקדים או ישר שמה בצונט? לחצ/י כדי להרחיב... לא מבשלת בנפרד, אבל מבשלת את החמין במשך 5 שעות לפחות, ורק אחכ מעבירה לפלטה.
נכתב ע"י מירי84: תודה! את מבשלת אותו בישול מקדים או ישר שמה בצונט? לחצ/י כדי להרחיב... לא מבשלת בנפרד, אבל מבשלת את החמין במשך 5 שעות לפחות, ורק אחכ מעבירה לפלטה.
א איש פנינים משתמש מקצוען מוזיקה ונגינה 31/7/20 הוסף לסימניות #5 2 - הצלעות. מצוין לטשונט. הוא יוצא רך וטוב ויש בו גם שומנים במידה מספקת הוא לא צריך בישול מקדים ולא דורש התנהגות שונה מחבריו. שימי אותו כמו שהוא. 6 - פילה מדומה. אין לי נסיון לטשונט. אבל ברגיל הוא צריך הרבה בישול כדי לרכך אותו.
2 - הצלעות. מצוין לטשונט. הוא יוצא רך וטוב ויש בו גם שומנים במידה מספקת הוא לא צריך בישול מקדים ולא דורש התנהגות שונה מחבריו. שימי אותו כמו שהוא. 6 - פילה מדומה. אין לי נסיון לטשונט. אבל ברגיל הוא צריך הרבה בישול כדי לרכך אותו.
מ מירי84 משתמש פעיל 2/8/20 הוסף לסימניות #7 תודה לכולם שמתי 2, התבשל הרבה זמן לפני שבת (כמה שעות טובות) ויצא די יבש.... לא יודעת למה.
ע עולם קטן משתמש מקצוען 10/8/20 הוסף לסימניות #8 עדיף 2 לחלוטין...... אני ממליצה יותר על 8 (שריר הזרוע)/אוסובקו (שריר עם עצם)/ בשר ראש /אסאדו(שפונדרה/קשתית)
עדיף 2 לחלוטין...... אני ממליצה יותר על 8 (שריר הזרוע)/אוסובקו (שריר עם עצם)/ בשר ראש /אסאדו(שפונדרה/קשתית)
ברוך ר משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי מוזיקה ונגינה עימוד ספרים 10/8/20 הוסף לסימניות #9 ו5 ? הוא טוב לצ'ולנט ?
מ משכיל אל דל משתמש מקצוען 10/8/20 הוסף לסימניות #10 נכתב ע"י ברוך ר: ו5 ? הוא טוב לצ'ולנט ? לחצ/י כדי להרחיב... מעולה אבל לדעתי חבל לבזבז אותו על צ'ולנט 2 עולה כחצי מחיר ויוצא מצוין (לא כמו ה5)
נכתב ע"י ברוך ר: ו5 ? הוא טוב לצ'ולנט ? לחצ/י כדי להרחיב... מעולה אבל לדעתי חבל לבזבז אותו על צ'ולנט 2 עולה כחצי מחיר ויוצא מצוין (לא כמו ה5)