דרוש מידע בשר צלעות (מספר 2) מכירים?

• הוסף לסימניות
רך רך
מושלם
החסרון היחיד שהפרוסות שפורסים כשזה קר- קצת מתפרקות מרוב שהבשר רך
הנה עכשיו לחג עשיתי צלעות. נדמה לי שזה נחשב מספר 2 שזה לא הכי משובח ויצא טעים ממששש
רק עורכת את המתכון- המון בצל והמון שום.. וזה מתכון של אביגיל מייזליק
מה הסוד? למה אצלי בשר בקר אף פעם לא יוצא רך? מספר 2 הוא יותר רך ממספרים אחרים?

• הוסף לסימניות
לא ממש
נראה לי הכי רך הוא 5- צלי כתף
אני מבשלת אותו (עם תבלינים כל אחד לטעמו)
מלאאאא זמן בערך 5-6 שעות
יוצא דוקא ממש רך

• הוסף לסימניות
מה הסוד? למה אצלי בשר בקר אף פעם לא יוצא רך? מספר 2 הוא יותר רך ממספרים אחרים?
לא ממש
נראה לי הכי רך הוא 5- צלי כתף
אני מבשלת אותו (עם תבלינים כל אחד לטעמו)
מלאאאא זמן בערך 5-6 שעות
יוצא דוקא ממש רך
2 או חמש?
3 שעות לא מספיק?
כל מספר צריך מספיק שעות להיות
על האש אולי 5 פחות אבל מומלץ כמה שיותר....
צלעות לפי מה שראיתי ברשת נקרא מספר 2 (על האריזה כתוב רק צלעות)
וזה מה שהתחדש לי , שלמרות שזה לא נחשב מהמשובחים (המשובחים ביותר זה 6 ו-8 ונראה לי גם 5)
ובכל זאת בבישול נכון זה יוצא מושלם. חבל לשלם יותר...
לשאלתך @סטיקר אני מבשלת כ-3 שעות עם הפפריקה במים. ואחר כך עוד כשעה וחצי כשזה פרוס. עם הבצל והשום והיין..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה