דרוש מידע בשר 8 או 6?

• הוסף לסימניות
אני יודעת שהכי טוב זה 6 לצלי רך
מה אחריו עדיף 6 או 8?
התבלבלתי...

• הוסף לסימניות
לצלי הכי מושבח צלי כתף
אפשר גם אונטריפ
אפשר כתף

• הוסף לסימניות
8 לא נחתך כל כך יפה אם מגישים כגוש 8 מעולה. הוא יותר שומני למי שאוהב. 6 כמעט בלי שומן.

• הוסף לסימניות
6 הוא באמת בשר קצת יבש
אבל 8 יתפורר מאוד מהר אם חותכים אותו
יש את 88 שהוא יותר רך ורטוב שאפשר להכין אותו כגוש שלם ואחרי זה לקרר אותו ואז לחתוך למנות אבל לא לחתוך לפני זה למנות

• הוסף לסימניות
אני משתמשת ב8נ של ביפלנד ויוצא ממש טעים.
ברור ש5 יותר טעים אבל גם הרבה יותר יקר.

• הוסף לסימניות
6 יחסית לא יקר כמו ה 5 אבל מאד דומה במקרם
וגם יחסית בריא - בלי שומן כמעט , נחתך יפה

• הוסף לסימניות
8 בננה עדיף על 6 בלי ספק!

• הוסף לסימניות
זה משהו טוב?
תלמוד בבלי מסכת ברכות דף מד עמוד ב
כל הקרוב לנפש משיב את הנפש; אמר רב אחא בר יעקב: עונקא. אמר ליה רבא לשמעיה: כי מייתית לי אומצא דבישרא, טרח ואייתי לי מהיכא דמקרב לבי ברוך
רש"י מסכת ברכות דף מד עמוד ב
עונקא - צואר, מקום בית השחיטה, וסמוך ללב ולמעים.
לבי ברוך - למקום שברכו שם על השחיטה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה