בתור עורכים גם אתם חייבים לדעת זאת!!!!!

• הוסף לסימניות
אני חייבת לשתף אתכם בשדרוג מדהים שעשיתי!!!
בתור עורכת שיושבת שעות ע"ג שעות מול המחשב. המחשב שהרי הוא סה"כ מחשב, מתחיל לאותת, לגלות סימני עייפות... מתחיל לפהק קצת, ואז להשתעל, בקיצור, מתחיל לשחק איתי כאילו יש לי זמן מיותר.... העבודה מתחילה לזחול, המחשב מרנדר בקושי ואני מתאפקת שלא לתת לו איזו טפיחת עידוד......
נמאס לי!!!!
מה שעשיתי- פניתי למספר 1 בתחום- פופקו שיעזור לי ויושיע את מחשבי.
הוא לקח את המחשב ושדרג לי אותו בצורה מדהימה!
תמורת תשלום סימלי סידר לי הכל. החליף לי חלק מהמעיים של המחשב. טיפל בידו המיומנת, השקיע, טיפח... והכל במקצועיות, סבלנות, הבנה וברמת שירות גבוהה.
והתוצאה---
כשאני מתיישבת מול המחשב ומהדקת חגורת בטיחות!
אני מפחדת מהמהירות המסחררת, מהתפוקה המדהימה שאני משיגה בחצי מהזמן...
ואני שואלת- איפה הייתי עד עכשיו??
ויותר מזה-
איפה אתם??
ח'ברה, תחסכו זמן ואנרגיה ותרוויחו הרבה יותר..........

• הוסף לסימניות
תודה על המחמאות, זה היה לפני כחצי שנה כזכור לי...

• הוסף לסימניות
אכן, לפני כארבעה חודשים.
מאז ברוך ה' התחתנתי ולא עבדתי על המחשב,
רק היום כשחזרנו לשגרה אני רואה תוצאות!!!
שוב תודה ענקית!

• הוסף לסימניות
אם אפשר לשאול - כמה עלה לך התענוג הזה?
(ברור שכל מקרה לגופו, ועדיין מעניין אותי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה