בתי חולים בלידה פרטית?

• הוסף לסימניות
אחותי מעדיפה ללדת עם מיילדת פרטית (את הלידה הקודמת עברה ב"מעיני הישועה" כיום הבי"ח לא מאפשר לידות פרטיות)
אילו בתי חולים נותנים אפשרות ללידה פרטית, מלבד לניאדו?
מישהו מתמצא?

• הוסף לסימניות
שר"פ בהדסה ובשערי צדק

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על ד"ר שווד, שערי צדק דביקור חולים...

• הוסף לסימניות
תודה על ההמלצות, אני אעביר לה את המידע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתשבע7;1338217:
אחותי מעדיפה ללדת עם מיילדת פרטית (את הלידה הקודמת עברה ב"מעיני הישועה" כיום הבי"ח לא מאפשר לידות פרטיות)
אילו בתי חולים נותנים אפשרות ללידה פרטית, מלבד לניאדו?
מישהו מתמצא?

נכתב ע"י פלאפון;1338266:
ל-נ-י-א-ד-ו................

:confused::rolleyes::confused:

• הוסף לסימניות
מה? מעייני הישועה לא מאפשרים לידות פרטיות יותר?

• הוסף לסימניות
בת דודתי ילדה שם בלידה פרטית לפני חודש בדיוק.
אז ממתי החוק החדש?

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום
על פרופסור דרורית הוכנר
בהדסה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלאט;1338329:
ממליצה בחום
על פרופסור דרורית הוכנר
בהדסה!!!

פרופ הוכנר אכן מדהימה, רק ממה שאני הבנתי היא מעוניית במיילדת פרטית לא ברופאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שביט;1338311:
מה? מעייני הישועה לא מאפשרים לידות פרטיות יותר?

זה משהו יחסית חדש,אני מכירה מישהי שעובדת שם, והיא אמרה לי שכבר אין לידות פרטיות.

• הוסף לסימניות
ולהזמין מיילדת שלהם (מעייני הישועה) גם נקרא לידה פרטית? ז"א הם לא מאפשרים?

• הוסף לסימניות
יש שירות בתל השומר של מילדות פרטיות מהבית חולים בלבד אבל מבירור שעשיתי הם מקצועיות ברמה
אני לקחתי כזה שירות והייתי מאד מאד מרוצה
לפני שנתיים זה עלה 3000 ש"ח

• הוסף לסימניות
השאלה אם בי"ח השומר לא קשור גם הוא לחוק החדש האוסר לידות פרטיות בבי"י ציבורי

• הוסף לסימניות
לא נראה לי כי מילדות מתוך הבית חולים בעצמו וגם אין לך אפשרות לבחור איזה מילדת מי שבשירות ונמצאת במשמרת אותה את מקבלת
משיחה עם עסקן רפואי בתחום הוא אמר לנו שהמילדות הכי טובות הם מתל השומר ומי שבשירות הפרטי הכי הכי

• הוסף לסימניות
אז מה היתרון של מילדת כזו על לידה רגילה ללא מילדת פרטית?

• הוסף לסימניות
כי היא שלך מהרגע שאת בחדר לידה ועד סוף הלידה היא לא עוזבת. בנוסף מקבלים את החדר הכי מאובזר והכי מפואר כולל גקוזי וכו'
יש לה גם ענין לקדם מאד את הלידה במיומנות כולל אם רוצים אפידורל או לידה טבעית
במקרה שלי היא יילדה בלידה רגילה עכוז שלא ידעתי מזה עד הלידה בעצמה בשיא המקצועיות מה שבבית חולים אחר ובמצב אחר היו מיד שולחים לניתוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שלום, אשמח לדעת האם יש מישהי שקבלה החזר מכללית בעבר עבור מיילדת פרטית במעיני הישועה.

על פי התקנון המפורסם באתר כללית לגבי סל הריון ולידה ללקוחות כללית מושלם פלטינום, נכתב במפורש כך:
"דולה/מיילדת מוסמכת תומכת לידה - תקרת החזר של 75% מההוצאה בפועל עד 1,500 ש"ח, השירות ניתן רק בליווי בלידה בלבד. במקרה של ליווי המבוצע ע"י רופא/ה ו/או מיילדת מוסמכת בבית חולים ציבורי - יש לצרף מסמך המאשר כי בלידה נכח/ה רופא/ה ו/או מיילדת נוסף/ת מטעם בית החולים."

ילדתי לפני תקופה קצרה ושילמתי עבור שירות של מיילדת מוסמכת בבית החולים "מעיני הישועה". קיבלתי קבלה מבית החולים, לאחר הלידה פתחתי בקשה להחזר עבור ההוצאה, צרפתי את המסמכים כולל אישור כי בלידה נכחה עוד מיילדת, קבלה, וכן תעודת דולה של המיילדת ששכרתי, ליתר בטחון שכללית תראה שהיא לא רק מיילדת אלא גם דולה, למרות שלפי התקנון מספיק מיילדת בלבד.

לאחר חודש קבלתי תשובה כי הבקשה נדחתה, אחרי המתנות ממושכות בקווי הטלפון השגתי את המנהלת והיא טענה כי זה משום שהמסמך עם האישור שנכחה בלידה עוד מיילדת הוא מטעם הדולה והם רוצים אישור מטעם הבי"ח, ושעלי לשלוח את האישור למייל של ועדת ערר.

השגתי את דו"ח הלידה מטעם הבי"ח בו מפורטת כל התנהלות הלידה ומי היו הצוות, וניתן לראות כי לאורך כל הלידה,הבדיקות והטיפולים, נכחה המיילדת מטעם הבי"ח, והמיילדת ששכרתי רק לותה אותה בחלק מהלידה.

למרות זאת, כללית דחתה את הערעור,

ועדת הערר טענה כי "ההשתתפות הינה כנגד קבלת חשבונית פרטית מהדולה בלבד.מבדיקתנו עולה כי לא מדובר בשירות תמיכה בלידה אלא בפעולת הלידה עצמה ע"י אחות מיילדת", ובכך סתרה במפורש את לשון התקנון – שבו מצוין החזר גם עבור מיילדת מוסמכת.
וכן לא רשום בתקנון שהקבלה צריכה להיות מהדולה בלבד.

לפי מה שידוע לי כללית בעבר כן הייתה נותנת החזרים למקרה הנ"ל. אשמח לדעת האם מישהי כאן קבלה מהם החזר.

ומי שבונה על החזר מהקופה לשירות הנ"ל והיא בכללית כדאי לה לעבור קופה לפני הלידה,
מבדיקה שלי בחודשים האחרונים מכבי כן נותנת החזר.
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה