דרוש מידע בתי ספר יסודי לבנות

• הוסף לסימניות
שלום,

התקשרו אלי מבי"ס אוהלי אליעזר בפרדס כץ לגבי רישום ילדתי הגדולה לכיתה א'.
עד כמה שהכרתי את הבי"ס בעבר הרחוק, המשפחות שם לא היו חרדיות במיוחד..
הבנתי מהם שהיום המצב שונה ורק משפחות תורניות נרשמות לשם, יש תקנון וכו'.
אשמח לדעת - מידיעה בלבד - האם הדבר נכון?
לאן המשפחות החרדיות שולחות את הבנות?
(האזור שבו נגור בעז"ה קרוב יותר למסורת ישראל, האם זה עדיף?)

תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
תלוי איפה את גרה.
יש בית ספר חדש אוהלי אליעזר המחודש שהוא בית ספר בית יעקב לכל דבר ועניין.
החלוקה בין מסורת ישראל לאהלי אליעזר היא אזורית זה פשוט תלוי איפה את גרה.
יש לי חברות שמאוד מאוד מואד מרוצות באהלי אליעזר המחודש.
הישן לאט לאט הולך ונכחד.
את יכולה לנסות לברר אצל אנשים אחרים שגרים שם באזור אבל אם תכתסי לי מה שם הרחוב שאת עומדת לגור בו אני אגיד לך לאיזה בית ספר את שייכת.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שאני שייכת לאוהלי אליעזר (באמת בטלפון היא אמרה לי שזה לא הישן אז כנראה זה המחודש) השאלה אם זה באמת רק בנות מבתים מצוינים, או שווה לנסות להכניס למסורת?
(אנחנו עוברים לאזור רחוב החלוצים, הסתכלתי במפה ומסורת ישראל קרוב יותר)

• הוסף לסימניות
שלחתי בפרטי סדרת הודעות מפורטות.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וואו הרבה מים עברו בירדן מאז...
אכן ב"ה זהו בי"ס בית יעקב מעולה, סגנון ליטאי, משפחות מצוינות.
חינוך, אוירה, תוכניות - הכל מושקע, צוות מקסים.
ב"ה לא מתחרטת לשנייה שנכנסנו לשם.
ויותר מזה - לפני הרישום של ביתי הקטנה לכיתה א', נשאלתי לאיזה בי"ס אני רוצה להכניסה, כי כבר נפתח בי"ס חדש באזור ("מעלות גרשון").. מיותר לציין לאן בחרתי לשלוח אותה (כמובן גם בגלל האחיות, אבל בהחלט גם כי סוס מנצח לא מחליפים).

• הוסף לסימניות
וואו הרבה מים עברו בירדן מאז...
אכן ב"ה זהו בי"ס בית יעקב מעולה, סגנון ליטאי, משפחות מצוינות.
חינוך, אוירה, תוכניות - הכל מושקע, צוות מקסים.
ב"ה לא מתחרטת לשנייה שנכנסנו לשם.
ויותר מזה - לפני הרישום של ביתי הקטנה לכיתה א', נשאלתי לאיזה בי"ס אני רוצה להכניסה, כי כבר נפתח בי"ס חדש באזור ("מעלות גרשון").. מיותר לציין לאן בחרתי לשלוח אותה (כמובן גם בגלל האחיות, אבל בהחלט גם כי סוס מנצח לא מחליפים).
גם עכשיו זה ככה??

• הוסף לסימניות
אין הבדל בין מסורת לבין אהלי אליעזר
זה בית ספר בית יעקב עירוני הכי סטנדרטי שיש
תלכי לאיפה שהכי קרוב אלייך.
זה כבר שנה שניה שאין אהלי אליעזר הישן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה