דרוש מידע בתי ספר לבישול

• הוסף לסימניות
היי, אני לקראת תכנון פרוייקט גמר באדריכלות- בית ספר לבישול.
בשביל זה אני צריכה לערוך חקר ב3 מקומות.
מישהו יודע אלו בתי ספר לבישול יש במגזר החרדי?
ואם אין, מישהו יודע איפה יש מקום ששייך ללכת לחקור שם?

• הוסף לסימניות
היי, אני לקראת תכנון פרוייקט גמר באדריכלות- בית ספר לבישול.
בשביל זה אני צריכה לערוך חקר ב3 מקומות.
מישהו יודע אלו בתי ספר לבישול יש במגזר החרדי?
ואם אין, מישהו יודע איפה יש מקום ששייך ללכת לחקור שם?
הקולינרים, הקמפוס הקולינרי ופירוליטה שזה דיגיטלי.

• הוסף לסימניות
תודה. מישהו מכיר עוד מקום? אני צריכה לחקור במקום פיזי ולא דיגיטלי

• הוסף לסימניות
תודה. מישהו מכיר עוד מקום? אני צריכה לחקור במקום פיזי ולא דיגיטלי
לפירוליטה יש נראה לי מקום שבו המשרדים נמצאים, מה עוד יש שם לא יודעת, נראה לי נמצא ברחוב יפו בירושלים.
הקמפוס הקולינרי, זה מקום פיזי
והקולינרים, לש שמעתי על מקום כזה אבל כנראה זה פיזי גם...
בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
לפירוליטה יש נראה לי מקום שבו המשרדים נמצאים, מה עוד יש שם לא יודעת, נראה לי נמצא ברחוב יפו בירושלים.
הקמפוס הקולינרי, זה מקום פיזי
והקולינרים, לש שמעתי על מקום כזה אבל כנראה זה פיזי גם...
בהצלחה:)
תודה על הפירוט, אם יש למישהו רעיון למקום לאו דווקא חרדי שלעניין ללכת לשם אני אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
לא מכירה, חרדי?
צרפתי קישור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה