מידע שימושי בתי ספר למחול בירושלים- המלצות

• הוסף לסימניות
מחפשת מקום ללימודי מחול ותנועה לילדה בת 12
חשוב לי מאד שהאווירה והסגנון יהיו יהודיים ושמורים
אני יודעת שזה נושא רגיש
לכן מבקשת תגובות עינייניות בלבד
וכמובן ממי שבאמת מכירה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בד"כ העלונים המחולקים בשכונות מכילים פרסומים בתחום הזה,
אבל כנראה שעכשיו זאת לא העונה, כולם כבר התחילו....
בכל אופן אני אנסה לחפש...

• הוסף לסימניות
אצל כל אלו למדתי אישית:
יש את אורית טולדנו, חוגי בלט, באיזור שכונות הצפון, מהממת והכל צנוע ואוירה באמת טובה!
יש את חנה מורוז- יותר מחול מודרני וכו', מגוון סגנונות.
יש את המכינה של וינגייט מודרני+בלט בהנהלת מיכל הברי, האוירה בקבוצה שלי היתה מצוינת, אבל היו קבוצות שפחות, תלוי מי הבנות. (קחי בחשבון שזה יותר מקצועי)
היום נראה לי היא פתחה בית ספר משל עצמה בשם איילות

חוץ מהן יש את שבי הולצברג, ששמעתי דברים טובים.
יש את רון שולמית, כנ"ל.

• הוסף לסימניות
ניםחנה מורוז זה עם חצאית ריקודים יהודים? אשמח לסרטומ

• הוסף לסימניות
היי
אשמח לקבל את המספרים של חנה מורוז ושל אורית טולדנו
וכן המלצות
אני מחפשת בלט/ריקוד לגיל 3 בשכונת רמות אם יש המלצות נוספות אשמח לשמוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה