בת מצוה

• הוסף לסימניות
אני יודעת שלא כולם אוהבים לענות.. אבל אני מתחילה ואין לי ברירה אחרת.
כמה לוקחים על אירוע של מסיבת בת מצוה ברמה הכי פשוטה (גם לא כולל פיתוח תמונות)
והאם לפי שעות או גלובאלי ?
מקוה מאד שתעזרו לי
תודה ענקית מראש

• הוסף לסימניות
אני בטוחה שכל אחת מתמחרת בצורה שונה
יש שיתמחרו לפי שעה ויש גלובאלי
עם/בלי אלבום
תעשי חשבון כמה את רוצה להרוויח לשעה ולפי זה תתמחרי
גם מאד משנה אם את מבאה ציוד של סטודיו או רק מצלמה..
בהצלחה

• הוסף לסימניות
רק מצלמה, בלי אלבום, בלי פיתוח

• הוסף לסימניות
אני ממליץ לך לבוא גם עם עדשה. זה ממש יכול לעזור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מ054;1653472:
רק מצלמה, בלי אלבום, בלי פיתוח
תכניסי לעצמך לראש שאת מוכרת צילום ולא תמונות.
כמה עולה לך פיתוח שקל /שתיים? + אלבום.
זה שאת לא נותנת את זה זה לא יוריד את החבילה לחצי מחיר מערכה.

• הוסף לסימניות
את מפחדת לקבל 500? יום יבוא ותרצי 1000 וזה יהיה בסדר גמור
תצליחי! זה מה שחשוב

• הוסף לסימניות
בוודאי שאבוא גם עם עדשה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מ054;1653560:
בוודאי שאבוא גם עם עדשה

... אז גם רצוי פלאש חיצוני שמותקן על המצלמה (speedlight) ואולי גם סוללות (גם ספייר)...

צילמתי לא מזמן 7 ברכות במקום מה זה קטן, בכל זאת הבאתי איתי עוד פלאש נוסף עם שלט והיה לי כמקור אור חיצוני למצלמה. שמתי אותו על מדף (יש להם רגליות כאלו...) וז נתן כיסוי נהדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה