עזרה בת מצווה :)

• הוסף לסימניות
אז אחיינית שלי חוגגת בת מצווה.

אחרי שלילת כל אופציה של הפעלה (הרקדה,פרחים,שוקולדים,תכשיטים וכו'..)

החלטנו לעשות איזה משחק/הפעלה באופן עצמאי.

הבעיה -

אין לנו שמץ של רעיון :)))))

אשמח לרעיונות למשחק משפחתי חמוד, משו יפה עדיף עם ערך כלשהו להוסיף לבת מצווה.

תודה!

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
יש לי מצגת מדהימה בשילוב תמונות אישיות
תוכלי להסתכל בחתימה לראות את התקציר
אם מתאים לך אוכל לשלוח לך דוגמא ארוכה יותר באורך של 20 דק'

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת...אשמח אם למישהי יש רעיונות , חוץ ממצגת או הפעלה חיצונית.

• הוסף לסימניות
בבת מצוה של אחיינית שלי, היה על כל כיסא בלון, ובתוכו חידה, על כל בלון מבחוץ היתה תשובה (זה היה נשים גדולות בעמ"י)
ואז מישהי פיצצה את הבלון שלה, שאלה את החידה, מי שהתשובה היתה על הבלון שלה פיצצה את שלה ואמרה את החידה שלה וכן הלאה

היה חמוד

(בנוסף היה מצגת)

• הוסף לסימניות
אני לקראת בת מצוה של הבת שלי, מצגת לא מתכוונת לעשות, כי זה נראה לי ממש משעמם את האורחות, מה מעניין את הדודות לראות את האחיינית שלהם מיום הולדתה ועד היום ?

• הוסף לסימניות
אני לקראת בת מצוה של הבת שלי, מצגת לא מתכוונת לעשות, כי זה נראה לי ממש משעמם את האורחות, מה מעניין את הדודות לראות את האחיינית שלהם מיום הולדתה ועד היום ?

אני עשיתי מצגת שכללה קודם כל תמונות של הדורות הקודמים (סבים סבתות וכד')
וכן תמונות של המשפחה מסביב בני דודים וכו', (ברובן) עם כלת בת המצווה...
באמצע היו כמובן גם תמונות של הבחורה..
כך שבסופו של דבר זה ענין את כולם

• הוסף לסימניות
אחותי עשתה חידות על מצוות , היה מתוק .
עניין גם ילדות וגם אותנו המבוגרות .

היה חידות בציורים,בחפצים או מספרים .

• הוסף לסימניות
פיתחנו תמונות של כלת הבת מצווה מכל מיני זמנים וגילאים, כל משתתפת קיבלה תמונה ודף יפה והיתה צריכה לכתוב ברכה בהתאם לתמונה. בסוף הכניסו הכל לאלבום כיסים- תמונה וברכה לצידה, ונתנו מתנה....
היה ממש יפה ומשעשע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה