דרוש מידע בת 2.5 מפחדת ממש מהריתמיקאית של הגן

• הוסף לסימניות
הילדה בת 2.5 מפחדת ממש מהריתמיקאית של הגן
ממש בוכה (בכי עצוב ושקט..) כששומעת מהגננת שהיא מגיעה באותו היום.
לא מוכנה בשום אופן לשחק בגינת משחקים כשהיא שם, למרות שכל החברות שלה (ושל האמא;)) קוראות לה.
לא כ"כ מצליחים להוציא ממנה משהו בנושא והגננת גם לא יודעת מה הסיבה לזה
מה זה יכול להיות?
(בפעילות עצמה אחרי כמה דקות היא משתתפת יפה מאוד וגם מראה בגאווה את הדף קשר עם התמונות מהפעילות..)
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
יש ילדים , במיוחד קטנים, שהאקורדיון מפחיד אותם (הוא גם גדול, וגם עם קול בס)
אם זו ריתמיקאית שעובדת עם אקורדיון- אולי זו הסיבה.
בכזה מקרה כדאי לחשוף את הילדה בהדרגה, אולי אפילו להשיג לה אקורדיון צעצוע קטן.

אם אין לה אקורדיון,
לנסות לחשוב אם יש משהו בלבוש או במראה של הריתמיקאית שמלחיץ אותה (כובע, צלקת כלשהי וכו)
אפשר לשחק עם הילדה משחק תפקידים, ולתת לה את תפקיד הריתמקאית, תוך כדי משחק לשאול אותה "למה אני מפחדת ממך?"
אצלי זה עבד

• הוסף לסימניות
יש ילדים , במיוחד קטנים, שהאקורדיון מפחיד אותם (הוא גם גדול, וגם עם קול בס)
אם זו ריתמיקאית שעובדת עם אקורדיון- אולי זו הסיבה.
בכזה מקרה כדאי לחשוף את הילדה בהדרגה, אולי אפילו להשיג לה אקורדיון צעצוע קטן.

אם אין לה אקורדיון,
לנסות לחשוב אם יש משהו בלבוש או במראה של הריתמיקאית שמלחיץ אותה (כובע, צלקת כלשהי וכו)
אפשר לשחק עם הילדה משחק תפקידים, ולתת לה את תפקיד הריתמקאית, תוך כדי משחק לשאול אותה "למה אני מפחדת ממך?"
אצלי זה עבד
אם היא מפחדת ממנה גם ב'אזרחי' בגינת משחקים בשבת אחה"צ
-עדיין יתכן שזה מהאקורדיון או משהו בסגנון?

• הוסף לסימניות
רעיון יפה
אבל אולי שגם במשחק היא תהיה הילדה ושהריתמיקאית תשאל אותה, את פוחדת ממני? למה?

• הוסף לסימניות
רעיון יפה
אבל אולי שגם במשחק היא תהיה הילדה ושהריתמיקאית תשאל אותה, את פוחדת ממני? למה?
ברגע שהילדה עצמה משחקת את הריתמיקאית זה עצמו מוריד את הפחד ושם אותה בנעליים של הריתמיקאית, והיא לא תפחד מעצמה במשחק.
בכל אופן- אצלי הרגיש לי נכון לעשות את הדרך הנ"ל, וגם עבד ב"ה.

• הוסף לסימניות
אם היא מפחדת ממנה גם ב'אזרחי' בגינת משחקים בשבת אחה"צ
-עדיין יתכן שזה מהאקורדיון או משהו בסגנון?
אני לא מכירה את הילדה, אבל אם היא חוותה את המפגש הראשון עם הריתמיקאית כטראומה,
יכול להיות שיש לה ממנה רתיעה באופן כללי

• תודה
Reactions: A F
  • הוסף לסימניות
ננסה בעז"ה.
אני לא מכירה את הילדה, אבל אם היא חוותה את המפגש הראשון עם הריתמיקאית כטראומה,
יכול להיות שיש לה ממנה רתיעה באופן כללי

אין מקרים דומים אצלה. היא מפותחת ב"ה מאד ו'מאופקת' חברתית, לוקח לה זמן 'להפשיר' כשמגיעות חברות בנות דודות, אחרי שזה קורה השמים הם הגבול...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה