בת 4 עם שיניים קידמיות מוכתמות ושן אחת ליד הקידמית עם חור אכול- מה מומלץ לעשות

• הוסף לסימניות
הבת המתוקה שלי בת 4, הייתה בגיל 2 שותה דייסה והולכת לישון, מה שגרם שיש לה על שתי השיניים הקידמיות בחצי העליון שלהן, כמו כתמים חום/צהוב.
שן אחת ליד עם חור, ואני רואה שהשן נאכלת עם הזמן עוד ועוד.
יש לה סיוט מרופאים, אני מצחצחת לה בוקר ערב, היא מק]ידה כדי לא ללכת לרופא שיניים.
לפני שנה בערך לקחתי אותה לרופאת שיניים שתצפה את זה, והיא כ"כ צרחה והשתוללה שהעדפתי לא לסייט אותה במשהו שהוא לא כ"כ משמעותי. 0כמו סתימה, כתר וכו)
השאלה היא: אם אילו שיניים שיפלו לה בעוד שנתיים האם יש צורך לטפל, או שאפשר להשאיר ככה?

אשמח לעצות בענין.

• הוסף לסימניות
צריך לטפל כי החור יכול לעבור לשיניים הקבועות. נסי בהדסה

• הוסף לסימניות
הבת המתוקה שלי בת 4, הייתה בגיל 2 שותה דייסה והולכת לישון, מה שגרם שיש לה על שתי השיניים הקידמיות בחצי העליון שלהן, כמו כתמים חום/צהוב.
שן אחת ליד עם חור, ואני רואה שהשן נאכלת עם הזמן עוד ועוד.
יש לה סיוט מרופאים, אני מצחצחת לה בוקר ערב, היא מק]ידה כדי לא ללכת לרופא שיניים.
לפני שנה בערך לקחתי אותה לרופאת שיניים שתצפה את זה, והיא כ"כ צרחה והשתוללה שהעדפתי לא לסייט אותה במשהו שהוא לא כ"כ משמעותי. 0כמו סתימה, כתר וכו)
השאלה היא: אם אילו שיניים שיפלו לה בעוד שנתיים האם יש צורך לטפל, או שאפשר להשאיר ככה?

אשמח לעצות בענין.
היה לבת שלי.
מהזמן שהרופאה אמרה שצריך לעקור את 2 השיניים האלו, ועד הזמן שהגיע התור של הטיפול - כבר היה צריך לעקור ארבע שיניים קדמיות.
אז כדאי לך למהר...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
היה לבת שלי.
מהזמן שהופאה אמרה שצריך לעקור את 2 השיניים האלו, ועד הזמן שהגיע התור של הטיפול - כבר היה צריך לעקור ארבע שיניים קדמיות.
אז כדאי לך למהר...
לעקור בגיל 4???

• הוסף לסימניות
לעקור בגיל 4???
כן.
עקרו לה בגיל 4, שתי שיניים עליונות היו ממש אכולות, והשתיים ליד היו כבר עם כתמים...
גם לנו הרופאה אמרה שזה בגלל שהלכה לישון עם בקבוק דייסה.

חלפו כבר 3 שנים, עדיין מחכים לחיוך עם שיניים....

• הוסף לסימניות
כן.
עקרו לה בגיל 4, שתי שיניים עליונות היו ממש אכולות, והשתיים ליד היו כבר עם כתמים...
גם לנו הרופאה אמרה שזה בגלל שהלכה לישון עם בקבוק דייסה.

חלפו כבר 3 שנים, עדיין מחכים לחיוך עם שיניים....
אז נראה לי שאין לי ברירה, ודבר ראשון לשמוע חוות דעת של רופא.
כי השיניים הקידמיות שלה רק מוכתמות לא אכולות ורקובות

• הוסף לסימניות
אז נראה לי שאין לי ברירה, ודבר ראשון לשמוע חוות דעת של רופא.
כי השיניים הקידמיות שלה רק מוכתמות לא אכולות ורקובות
נכון.
וגם כדאי לך ללכת לרופאה נחמדה ורגועה.
תבקשי המלצות לפי איזור המגורים שלך.

• הוסף לסימניות
כדאי לעקור! איפה את גרה?
אני מנתיבות.
האמת אני חוששת לעקור.. גם מהכאבים, גם מאיך שתראה...
רק באיזה גיל 6-7 גודלות להם שיניים קידמיות חדשות...
אני אנסה לפתור בכל דרך אפשרית אם יהיה אפשר ולא לעקור...

• הוסף לסימניות
שואלת גם,
ילד כמעט בן 3 עם שינים קדמיות עם כתמים צהובים לרוב, חוץ מזה לא נראה חור או משהו רק כתמים צהובים ממש.
יכול לחכות? חייב לראות רופא?

• הוסף לסימניות
אני טיפלתי לבת שלי בת שלוש וחצי
בהדסה הר הצופים
השיניים הקדמיות היו עם חורים

• הוסף לסימניות
שואלת גם,
ילד כמעט בן 3 עם שינים קדמיות עם כתמים צהובים לרוב, חוץ מזה לא נראה חור או משהו רק כתמים צהובים ממש.
יכול לחכות? חייב לראות רופא?
יכול להיות חורים בשיניים הקדמיות.
הבת שלי בגיל 3 גם נהיה לה משהו כזה בשיניים הקדמיות והרופא סתם לה אותם.
תמיד כדאי לראות רופא.

• הוסף לסימניות
מנסיון חבל על כל דקה, אנחנו טיפלנו בהדסה עין כרם (לבת שלוש וחצי) גם נאלצו לעקור, מאוד מאוד חששתי איך תראה, תכלס דווקא לא נורא בכלל ואפילו חמוד
תתחילו תהליך של לראות רופא שיניים פרטי או בקופה והוא כבר יפנה אתכם אם צריך.
ממליצה להתעקש על בתי חולים נורמלים מקצועיים ולאו דווא לאן שהקופה שולחת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה