מידע שימושי ב.ד.ד רהיטים

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר אותו, אבל - - - מכיר את עצמי:)
אם אתם מחפשים ריהוט לבית הכולל ארונות / הזזה / מיטות / ספריות וכו' מוזמנים ליצור איתי קשר ולקבל שירות VIP מהחומרים הכי איכותיים בשוק!, מידות מדוייקות, צבעים מושלמים והתקנה מרמה המקסימלית.
והמחיר?!, צחוקים....
איך מדברים איתך? (אני לא משתמש פרימיום, ולכן לא יכול לראות את המייל שלך)

• הוסף לסימניות
כמו שהציעו מקודם ניתן לנסות גם בטיב הרהיט ברמות שירות מעולה ומחיר מוזל0527673436 ממליץ

• הוסף לסימניות
אנחנו גם עכשיו לפני ביצוע של ספריה לסלון,
וקיבלנו ממנו הצעת מחיר ממש זולה
אשמח לדעת האם הביקורות הכתובות כאן לעיל עדיין בתוקף או שיש שיפור / שינוי וכדו'
@פלוס הפקות איך אפשר ליצור איתכם קשר? (אין לי פרימיום)

• הוסף לסימניות
אין לי פרימיום בכדי לענות לך..

• הוסף לסימניות
דני דביר גנבבבבבבבבבבבבבב
לא להתעסק איתו
לא עומד בזמנים
מביא מה מה שבא לו אפילו שכתוב בהזמנה אחרת
כל החסרונות בנגר אחד
יש לכם אולי ח.פ עוסק מורשה כתובת , בעלי דשילם לו לפני שנה בהעברה בנקאית מאז לא שמענו ממנו לעיתים עונה ואומר עוד שבוע ,ברצוננו לתבוע אך אין לנו כלום עליו נשמח לקבל עזרה

• הוסף לסימניות
מחכים כמעט שנה

• הוסף לסימניות
יש לכם אולי ח.פ עוסק מורשה כתובת , בעלי דשילם לו לפני שנה בהעברה בנקאית מאז לא שמענו ממנו לעיתים עונה ואומר עוד שבוע ,ברצוננו לתבוע אך אין לנו כלום עליו נשמח לקבל עזרה
אני הגעתי לזה ובסוף הוא הגיע איתי להסדר מצויין דברו איתי
M4115273גימיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה